Ultima oră

POLITICA:Politic Show: PSD il cauta pe Geoana sa-si plateasca elicopterul rosu; Sotia lui Crin Antonescu l-a inspirat pe Dan Mihalache sa evadeze din

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 473 vizualizări
Satul lui Boc, finantat de Guvern cu jumatate de milion de lei

Satul lui Boc, finantat de Guvern cu jumatate de milion de lei


Guvernul a alocat 510.000 de lei pentru doua investitii in localitatea clujeana Rachitele, satul natal al premierului Emil Boc, potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial. Conform hotararii adoptate de Executiv in sedinta din 28 aprilie, satul Rachitele va primi 450.000 de lei pentru reabilitarea dispensarului medical si alti 60.000 de lei pentru lucrarile de reabilitare a bisericii din localitate, scrie EVZ.


Opozitia se rascoala


Antonescu si Ponta arunca bomba: vor anticipate. Liderii partidelor de opozitie planuiesc daramarea Guvernului Boc si organizarea alegerilor anticipate, un rol determinant urmand sa-l aiba protestele de strada. PSD si PNL se pregatesc sa introduca in Parlament o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, dar gestul lor politic este cu bataie mai lunga, deoarece cei doi presedinti isi doresc ca demersul sa conduca la organizarea alegerilor anticipate. Crin Antonescu a devoalat o parte din strategia Opozitiei, care se bazeaza pe forta sindicatelor si a populatiei nemultumite de masurile luate de Guvernul Boc, informeaza Puterea.


10.000.000 euro de la Berceanu si Videanu pentru ginerele lui Blaga


In numai un an, ginerele in varsta de 26 de ani al ministrului Vasile Blaga a incasat 10 milioane de euro din afaceri cu institutii aflate in subordinea a doi dintre cei mai importanti colegi de partid ai socrului: Adriean Videanu, ministrul Economiei, si Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, scrie Romania Libera.


PSD il cauta pe Geoana sa-si plateasca elicopterul rosu


Ponta zice ca n-a platit: "Cineva in partid isi bate joc de presa". Afacerea "Elicopterul lui Geoana" a intrat in nori. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, pentru Gandul , ca nu stie sa se fi platit contravaloarea deplasarilor cu elicopterul efectuate de Mircea Geoana in campania electorala, infirmand, astfel, declaratiile date pe surse de lideri ai PSD, care spuneau ca aceasta datorie s-a achitat.


Sotia lui Crin Antonescu l-a inspirat pe Dan Mihalache sa evadeze din PSD



Ca sa poata gasi un motiv plauzibil pentru a parasi rin­durile PSD, pentru a-si pune pirostriile cu liberalii, europarlamentarul Dan Mihalache trebuia sa-si taie mai intii craca de sub picioare. Si-a taiat-o facindu-l mirlan pe Geoana . Drept urmare, prostanacul l-a scos de pe lista Europarlamentarelor din 2009, iar Mihalache s-a dat suparat, anun­tind ca renunta la toate ca­li­tatile pe care le-a detinut in PSD. Apoi si-a dat si un soi de ultimatum, insinuind ca daca mai comite vreo abatere demisioneaza din partid fara drept de apel, informeaza Academia Catavencu.


In editorialul "Televizorul a ucis reforma lui Boc", Mircea Marian scrie:


"Membrii guvernului se uita prea mult la televizor, constata consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. Iar dupa ce se uita si vad ca sunt criticati indiferent ce ar face, ministrii guvernului Boc paralizeaza. Pur si simplu nu mai au curaj sa se apuce de reforme. Cand da afara oameni, toti spun ca a dat afara, cand nu-i da afara, spune ca nu se iau masurile necesare, explica Lazaroiu jocul hipnotic al televiziunilor de stiri".Integral in EVZ.



de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.