Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 701 vizualizări
Sporuri taiate la Casa de Sanatate

Salariatii de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea au ramas fara sporuri. Pentru ca bugetul alocat in acest an este unul de criza, angajatii trebuie sa se multumeasca doar cu lefurile de baza in conditiile in care recesiunea economica i-ar putea lasa si fara locul de munca. Mihai Copaci, presedintele CAS, spune ca nu s-au mai alocat fonduri pentru prime de vacanta si nu s-a mai dat sporul de audit si cele de control financiar si de legalitate. "Am avut citeva posturi vacante ce au fost retrase de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Deocamdata nu se stie daca urmeaza o reducere de personal. In momentul acesta consider ca ar mai fi nevoie de personal pentru ca legislatia s-a modificat si au aparut sarcini noi", a mentionat Mihai Copaci, presedintele local al bancii sanitare. La banca din sanatate sint angajate aproape 50 de persoane. (R. M.)


Prelungirea traseelor de microbuz la Suraia si Oreavu


Locuitorii din Suraia si din satul Oreavu vor avea noi statii de microbuz. Consilierii judeteni au aprobat saptamina trecuta modificarea Programului judetean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2011. Conform acestuia, la Suraia se va prelungi traseul Suraia-Focsani cu inca doua statii de calatori, la punctele Caliciu si Botosu. De asemenea, traseul Focsani "" Dumbraveni "" Gugesti s-a prelungit pina in satul Oreavu. "Ulterior atribuirii traseelor a fost inregistrata la Consiliul Judetean o cerere din partea Primariei Suraia si o solicitare din partea operatorului de transport rutier SC Loriteo Trans SRL, pentru modificarea Programului judetean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2011 prin introducerea de noi curse, respectiv modificarea orelor din grafice", se arata in referatul intocmit de Compartimentul transporturi din CJ. (M. B.)


Delegat al Ambasadei Rusiei, la Focsani de ziua eroilor de razboi


Cu ocazia celebrarii a 65 de ani de la victoria din cel de-al doilea razboi mondial, Ivan Zubkov, secretar II al Ambasadei Federatiei Ruse in Romania, impreuna cu atasatul militar adjunct colonel Andrei Severov, vor fi prezenti la Focsani. Alaturi de prefectul Ion Oprea si reprezentantii autoritatilor locale, cei doi invitati speciali vor participa astazi, de la orele 15.00, la Cimitirul Nordic din Focsani, la ceremonialul de omagiere a soldatilor cazuti in lupta comuna cu fascismul pe teritoriul Romaniei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.