Ultima oră

Judecat pentru evaziune fiscala

Nicoleta Cristea
3 mai 2010 950 vizualizări
Un homocean de 53 de ani, fost administrator al unei societati din localitatea de domiciliu, a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Dorin Nechita este acuzat ca, desi a fost somat de trei ori, anchetatorii spun ca, acesta nejustificat nu s-a prezentat la Administratia Finantelor Publice Adjud pentru a-i fi verificate obligatiile fiscale datorate de societatea administrata de el catre bugetul de stat. La inceputul lunii noiembrie finantistii au mers in control, in urma raportului intocmit precizindu-se ca, intre octombrie 2008 si octombrie 2009, Nechita a retinut de la angajatii societatii 10.811 lei, adica impozitul pe venit de natura salariala si contributii, suma pe care insa nu a virat-o la bugetul statului. In fata anchetatorilor, homoceanul a motivat ca nu s-a prezentat la AFP Adjud deoarece din octombrie anul trecut a cesionat partile sociale unei alte persoane, astfel incit nu a considerat ca mai e obligatia sa. Privitor la banii retinuti de la angajati si nevirati, Dorin Nechita a motivat ca avea probleme financiare cu societatea. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.