Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
2 mai 2010 455 vizualizări
Baiat de trei saptamini, mort in conditii suspecte

Politistii vrinceni cerceteaza imprejurarile in care trei persoane au decedat la finalul saptaminii trecute. Vineri, o tinara din comuna Corbita, a solicitat ambulanta pentru fiul sau de trei saptamini, deoarece acesta nu se simtea bine. Bebelusul a decedat la scurt timp la Spitalul Adjud. Medicii spun ca acesta ar fi avut probleme respirative. Trupul micutului a fost depus la sectia Anatomopatologica in vederea efectuarii necropsiei. La Ruginesti, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca in satul Deleni s-a spinzurat un barbat de 59 de ani. Pe fondul unei depresii, barbatul a ales sa moara. Trupul barbatului a fost descoperit de sotia sa atirnind de o creanga. Un batrin din comuna Nereju a murit in timp ce incerca sa stinga un incendiu. Batrinul de 88 ani a dorit sa opreasca flacarile pornite dintr-o soba, dar s-a aprins si a decedat. (D. C.)


Locuinta in flacari


O casa din comuna Jaristea a luat foc chiar de 1 Mai, la putin timp dupa ce proprietarii au facut un gratar si au lasat jarul nesupravegheat. Cum afara adia vintul, flacarile au cuprins repede si casa, iar paguba se ridica la peste 50.000 de lei. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au stins focul dupa mai bine de o ora. (D. C.)


Popesti: Zilier minor judecat pentru furt


Un minor din judetul Bacau a fost trimis in judecata dupa ce a furat 550 de euro si 7.500 de lei de la un vrincean la care lucra ca zilier. Potrivit anchetatorilor, vara trecuta, Cosmin Adrian G., de 17 ani, l-a ajutat pe un barbat din Popesti la treburile din gospodarie. In rechizitoriu se arata ca, pe 19 iulie, minorul a ramas singur in gospodaria partii vatamate, a intrat in casa, de unde a sustras banii. Pe parcursul cercetarilor, minorul si-a recunoscut fapta si a inapoiat pagubitului o parte din suma. (N. C.)


Valea Sarii: Trei furturi in doua luni


Aurelian Ionut Cristea, de 20 de ani, din Valea Sarii, a fost trimis in judecata pentru trei furturi, comise in lunile septembrie si octombrie, in dauna a trei vecini. Tinarul este acuzat ca, la sfirsitul lunii septembrie, noaptea, a intrat prin efractie in casa a doi vecini, de unde a sustras bunuri in valoare de 1.500 de lei. Ulterior, pe 1 octombrie, a furat de la un alt vecin bunuri de 4.600 de lei. Desi a recunoscut acuzatiile aduse iar bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate, Cristea nu a scapat de raspunderea penala a faptelor sale. (N. C.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.