Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
1 mai 2010 578 vizualizări
S-a taiat cu flexul in palma

Un barbat de 44 ani a fost adus de urgenta joi la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce s-a taiat cu un flex la mina in timp ce muncea la o lucrare. Incidentul in care a fost implicat Sandu M., angajat la o firma din Brasov, s-a produs in timp ce executa lucrari la Romtelecom Focsani. Barbatul a primit diagnosticul de "traumatism complex cu plaga contuza" dar a fost trimis la cabinetul de chirurgie din ambulatoriul unitatii spitalicesti. (R. M.)

Scandalagii amendati

Doi barbati, unul din Roman si unul din Bacau, au fost luati in vizorul politistilor dupa ce au facut scandal la o unitate de patiserie din comuna Dumbraveni. Marian M., 26 ani si Costica A., 41 ani, se aflau sub influenta bauturilor alcoolice in momentul in care au tulburat linistea si ordinea publica. Acestia au fost sanctionati cu amenda de 500 lei fiecare. (R. M.)

Gugesti: Bataie la discoteca

Un tinar de 20 de ani din comuna Gugesti va raspunde in fata instantei in urma unui conflict pe care l-a avut cu un vecin, la discoteca. In rechizitoriu se arata ca, pe 17 octombrie, partea vatamata se afla in fata discotecii din comuna si, auzind un zgomot, a mers sa vada ce este. Intr-un colt mai intunecat acesta l-a vazut pe inculpat, Claudiu Dumitru Balajel, care, suparat ca a fost deranjat, l-a lovit destul de rau. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.