Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Umbla si vorbeste ca in Avatar; Intalnire stiintifica in pielea goala pe o insula din Marea Britanie

Ziarul de Vrancea
28 apr 2010 479 vizualizări
Angajata de sot ca sa faca ordine in propria casa; Fiica lui Stalin uraste Rusia si adora hamburgerii

Iata un Ferrari "imbracat" in tricot


Mai multe persoane s-au gandit sa realizeze un obiect vestimentar neobisnuit, destinat unei masini marca Ferrari. Spectacolul vizual a fost pe masura. Munca depusa a fost compensata de satisfactia ca publicul a putut vedea un obiect demn de o asemenea masina. Imaginatia si dibacia umana nu au limite, scrie Click.


Umbla si vorbeste ca in "Avatar"


Filmul "Avatar" al regizorului James Cameron a facut furori in intreaga lume si a avut incasari-record, chiar daca a pierdut Oscarul de anul acesta. Pelicula are milioane de fani, insa, de departe, cel mai infocat pare sa fie un american in varsta de 21 de ani, care, in prezent, locuieste in Edinburgh, Marea Britanie. De cand a vazut pentru prima oara "Avatar", Richard Littauer, un student la lingvistica, a simtit ca viata lui trebuie sa urmeze un alt curs. Barbatul si-a acoperit trupul cu vopsea albastra si a inceput sa umble imbracat pe strada precum personajele din film. Ba, mai mult, si-a schimbat numele in Taronyu si a invatat limba na\'vi, vorbita de personajele din "Avatar", scrie Cancan.


Femeia-banana are un libido ridicat


Femeile nu sunt greu de inteles. Ele trebuie doar clasificate in functie de... fructe si deja le intelegi personalitatea. Cel putin aceasta este concluzia la care au ajuns redactorii cu umor de la maxlancecomedy.com. Daca vrei sa afli cum e ea de fapt, vezi care e fructul cu care se aseamana. Femeia-mar. Femeia de acest fel e simpatica si foarte dragastoasa. Problema e ca imediat dupa ce e sigura pe relatia pe care o are cu iubitul ei se schimba si ajunge sa i se potriveasca zicala conform careia multe mere cu coaja frumoasa sunt stricate si pline de viermi, scrie Libertatea.


Intalnire "stiintifica" in pielea goala pe o insula din Marea Britanie


Insula Flat Holm, de pe coasta Tarii Galilor, a fost gazda unui eveniment insolit la sfarsitul saptamanii trecute. Nu mai putin de 44 de vizitatori s-au dezbracat complet, in cadrul unei actiuni organizate de o societate din Marea Britanie. Atat femei, cat si barbati de toate varstele au acceptat propunerea asociatiei stiintifice British Naturism, la initiativa cuplului Andrea si Phil Griffiths, scrie Click.


Angajata de sot ca sa faca ordine in propria casa


Chrissi Sharkey, o profesoara cu jumatate de norma din Oxford, si-a pus in minte sa isi achizitioneze locuinta visurilor ei, o resedinta cu cinci dormitoare in valoare de 1,1 milioane de euro. Pentru ca femeia, in varsta de 29 de ani, nu dispune de aceasta suma, s-a gandit sa isi suplimenteze cumva veniturile. Mai exact, Chrissi si-a lansat un site pe care anunta ca este dispusa sa faca orice fel de munca decenta pentru un onorariu minim de 1,1 euro. Imediat, Sharkey a inceput sa fie asaltata de cereri dintre cel mai diverse, iar acum este un pic mai aproape de visul de a-si cumpara locuinta multdorita. In zece luni, profesoara a reusit sa stranga 17.000 de euro din slujbe ocazionale cum ar fi testarea de sutiene, coptul prajiturilor, confectionarea de felicitari si chiar cusutul nasturilor pe camasi, scrie Cancan.


Fiica lui Stalin uraste Rusia si adora hamburgerii


Fiica lui Stalin detesta Rusia si limba rusa, in schimb ii place mancarea americana, in special hamburgerii, si prefera sa vorbeasca in engleza, scrie publicatia Komsomolskaia Pravda in editia de marti, citata de Agerpres.In oraselul american Spring-Green din statul Wisconsin isi duce traiul o batranica modesta, de 84 de ani, pensionara Lana Peters. Dar nu asa a chemat-o mereu - numele ei este Svetlana Allilueva si este fiica legitima a lui Stalin, relateaza publicatia, scrie Libertatea.


Cel mai mic cal din lume are doar 35 de centimetri


Puiul unui cal de rasa din SUA ar putea sparge recordurile mondiale. Si nu pentru ca este foarte rapid, semet sau bine dresat ci pentru ca este foarte mic. Venit pe lume vineri, manzul este mai mic chiar si decat un bebelus uman normal, cantarind mai putin de 3 kilograme si inaltimea de 35 de centimetri, scrie Click.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.