Ultima oră

Lalelele din sensurile giratorii fac cu ochiul hotilor

Dan Chiriac
27 apr 2010 819 vizualizări
Hotii au pus ochii pe florile plantate de municipalitate in sensurile giratorii din Focsani

In aceasta primavara, muncitorii Directiei de Dezvoltare Servicii Publice au plantat lalele multicolore in mai multe intersectii din oras, incercind astfel sa schimbe putin fata orasului. Numai ca hotii s-au orientat la rindul lor si au pus ochii pe aceste flori. In loc sa mearga in piata sa cumpere flori, Vasilica R., 57 ani, din Focsani, s-a apucat sa rupa lalele din rondul de flori aflat in sensul giratoriu din intersectia strazii 1 Decembrie cu b-dul Brailei. Politistii focsaneni au sesizat Primaria Focsani cu privire la furt. Barbatul, care dorea sa-i faca o bucurie consoartei, s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru furt. Oamenii legii se asteapta in continuare la astfel de fapte din partea unor persoane care confunda intersectiile din oras cu Piata Moldovei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 13 minute, 9 secunde
ACESTI TIGANI CARE FURA LALELE SI LE VAND PRIN BARURI AR TREBUI SA FIE PUSI PE LANGA AMENDA USTURATOARE SA FACA MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII ,SA PLANTEZE VERDEATA SI SA PUNA POMI SA VADA CE INSEAMNA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.