Ultima oră

POLITICA:Alegeri pentru primaria orasului Ramnicu Valcea: Romeo Radulescu (PDL) a obtinut 55% - rezultate partiale

Ziarul de Vrancea
26 apr 2010 368 vizualizări
Candidatul PDL, Romeo Radulescu a castigat cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru scaunul de edil al orasului Ramnicu Valcea, obtinand 55%, fata de 45% cat a adunat contracandidatul sau, social democratul Remus Grigorescu, dupa cum reiese din numararea buletinelor din 80 de sectii de votare dintre cele 87 existente, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC), informeaza Agerpres.



Locuitorii din Ramnicu Valcea s-au prezentat duminica la urne pentru alegerea celui care-l va inlocui la conducerea primariei pe Mircia Gutau, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie.


Prezenta la vot la inchiderea urnelor a fost de 35,04%, adica 35.303 alegatori si-au exercitat dreptul de a alege din totalul de 100.754, potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral de Circumscriptie.


La primul tur de scrutin de saptamana trecuta prezenta la vot la ora 21:00 a fost de 31,68%. In primul tur de scrutin, Romeo Radulescu (PDL) a obtinut 48,84% din voturi, iar Remus Grigorescu (PSD) a fost votat de 30,93% dintre alegatori.




de Victor Cozmei HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.