Ultima oră

LIFE:Utile: Omega 3 previne cancerul de colon; Trucuri pentru un lifting natural

Ziarul de Vrancea
26 apr 2010 591 vizualizări
Sase super-alimente pentru femei; Exercitiu de sanatate: mersul pe jos

Omega 3 previne cancerul de colon


Cei care mananca peste si alte alimente bogate in acizii grasi Omega 3 au un risc mai redus de a face cancer de colon, arata un studiu recent publicat in American Journal of Epidemiology. Mai multe cercetari care au avut ca subiecti atat animale, cat si un esantion redus de persoane, sugereaza ca suplimentele care contin ulei din peste pot lupta impotriva inflamatiilor si au capacitatea de a impiedica aparitia cancerului, noteaza doctorul Sangmi Kim, de la Institutul American de Stiinte ale Sanatatii Mediului. Insa, pana acum, rezultate concludente in aceasta privinta au avut numai studiile care s-au bazat pe dietele unor grupuri mari de persoane. Integral pe EvZ.ro.


Trucuri pentru un lifting natural


Pentru o reintinerire naturala a fetei, cateva exercitii simple sunt suficiente, sustin specialistii. Gimnastica faciala reprezinta o solutie eficienta pentru intinerirea chipului, potrivit expertilor francezi in cosmetica, care au alcatuit un set de exercitii simple ce au efectul unui veritabil lifting natural. Potrivit specialistilor linternaute.com, pentru o reintinerire naturala a fetei cateva exercitii simple sunt suficiente, cu o conditie insa - sa fie realizate zilnic. Potrivit expertilor, este recomandat ca ele sa fie efectuate in cursul diminetii, pentru a ajuta chipul "sa se trezeasca" si pentru a-i conferi stralucire. Fiecare serie de exercitii trebuie repetata de cinci ori. Scopul acestora este de a revitaliza muschii fetei inca adormiti, care se fac vinovati de aparitia ridurilor de expresie. Primele rezultate vor fi vizibile in doar cateva luni. Integral in Gandul.


Sase super-alimente pentru femei


De la dietele super-specializate de pe internet pana la magazinul din cartier, nu exista din pacate un regim alimentar perfect sanatos care sa poarte parafa medicului nutritionist si care sa fie insusit pe termen lung de oricare dintre noi. Insa, se pot face schimbari foarte importante in obiceiurile alimentare si mai ales in alegerea anumitor tipuri de alimente cu adevarat hranitoare si sanatoase, dincolo de mesajele subliminale induse de reclamele stralucitoare din revistele pentru femei. "Adesea suntem pacaliti de etichete ca un anume aliment este mult mai sanatos decat este in realitate" - avertizeza asupra tehnicilor de marketing manipulatoare nutritionista americana Elizabeth Somer, autoarea cartii de success "Varsta, dovedita de corpul tau", citata de WebMD.com. Ea sustine ca exista o exagerare nejustificata in privinta calitatii nutritive a unor produse alimentare exotice sau foarte scumpe, care de fapt sunt simple tehnici de marketing pentru vanzarea acestora, evident fara nici o baza stiintifica si medicala. Integral in Romania Libera.


Exercitiu de sanatate: mersul pe jos


Fara niciun dubiu, primavara a venit. Daca pana acum ne-a mai pacalit de cateva ori, facandu-ne sa credem ba ca vine, ba ca nu vine, iat-o acum instalata in toata splendoarea ei. Anotimpul asta nu inseamna doar vreme frumoasa, verdeata, flori. Inseamna si un nou start la sanatate. Cu atatea fructe si legume, cum sa nu vrei sa te hranesti sanatos? Cu asa o vreme frumoasa, cum sa nu ai chef de o plimbare, de o alergare, de un antrenament in aer liber. Iti propun pentru primavara asta un exercitiu de sanatate: mersul pe jos. Nu te-ai fi gandit ca despre el vorbesc... De ce o astfel de propunere? Foarte simplu: pentru ca e atat de la indemana incat nu o vei putea refuza. Daca te-as trimite la sala, ai putea spune ca nu ai timp sau bani pentru un abonament. Daca ti-as pomeni de cateva sporturi sau activitati din sfera asta ai invoca motivul banilor. Stiu, te inteleg. Dar daca spun mers pe jos, vei mai putea sa ma refuzi? Integral in Romania Libera.


Patrunjelul detoxifiaza rinichii


Ai nevoie de o legatura de patrunjel si de un litru de apa pentru a-ti prepara un tratament natural care te va ajuta sa-ti detoxifiezi rinichii. Patrunjelul se spala si se taie marunt, apoi se pune intr-un vas cu apa si se lasa 10 minute sa clocoteasca. Dupa ce se raceste, se strecoara si se pune intr- o sticla, pentru a putea fi pastrat la frigider. Se bea un pahar pe zi, scrie Libertatea.


Remedii pentru maini si picioare reci


Ai tot timpul mainile si picioarele reci? Ar putea insemna ca sangele nu circula bine la extremitati sau ca ai o sensibilitate a membrelor. In ambele cazuri, iti vor face bine exercitiile de mobilitate. Misca degetele si roteste piciorul din glezna in sensul acelor de ceasornic si strange repetat degetele mainilor, apoi intindele. In plus, inainte de culcare bea o cana de vin fiert cu scortisoara sau un ceai de troscot, de paducel ori de vasc. Integral in Libertatea.




de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.