Ultima oră

Trei copii s-au jucat de-a inmormintarea

Raluca Manolache
26 apr 2010 750 vizualizări
Trei copii din comuna Garoafa i-au pus pe drumuri pe politisti si procurori, simulind ca au gasit un om mort pe cimp

Simbata dimienata, un localinic din satul Rachitosu a sesizat politia despre faptul ca, in timp ce se afla cu vitele pe islazul comunei, a identificat ingropat partial in pamint un sicriu in care se afla mai multe ramasite umane. Echipa operativa deplasata la fata locului a avut surpriza sa constate ca totul a fost o joaca de copii. "Aspectele sesizate nu s-au confirmat, sicriul fiind construit in graba de catre M. G., de 13 ani, P. A., de 12 ani si P. N., 15 ani, toti din Garoafa, care s-au jucat simulind procesiunea inmormintarii. Politistii si jandarmii au efectuat scotociri si cautari pe aproximativ 50 ha, dar nu a fost identificat nimic suspect", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, ofiterul de presa al politiei. Parintii copiilor risca sa fie amendati pentru fapta copiilor. (Dan CHIRIAC)

FOTO: Militarii au revenit in echipa completa acasa


Militarii focsaneni revin din Afganistan


Cei 14 militari de la Brigada 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza" care fac parte din echipa operationala de consiliere si legatura - tip garnizoana nr. 3 (O.M.L.T.- 3) si-au finalizat misiunea de sase luni din Afganistan. Acestia au ajuns in tara la sfirsitul saptaminii, urmind ca pe 29 aprilie sa se desfasoare ceremonia de sosire din teatrul de operatii. Militarii au reusit sa faca fata cu brio misiunilor executate, devenind mentorii colegilor din Afganistan in diverse probleme legate de situatia operativa din zona. Soldatii au fost inlocuiti de alti 20 de militari de la Brigada 8 ce au drept scop principal indrumarea, instruirea si consilierea militarilor afgani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.