Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
26 apr 2010 602 vizualizări
Copila cazuta de la etaj

O copila de un an si jumatate a cazut de la etajul trei al unui bloc din Adjud. Simbata, politistiii din Adjud, au fost sesizati despre faptul ca de la etajul trei al unui bloc a cazut un copil. Echipa de cercetare deplasata la fata locului a constatat faptul ca Anelice-Diana L., in virsta de un an si jumatate, a fost lasata nesupravegheata de mama sa, s-a urcat pe un calorifer, s-a aplecat in afara pe geam, de unde a cazut. Din fericire, minora nu a suferit fracturi. Fata a fost internata la spitalul Adjud, dar starea sa de sanatate nu ridica probleme deosebite. (D. C.)


Fetita de sapte ani accidentata de o masina


O fetita de 7 ani a fost victima unui accident rutier. Politistii rutieri au stabilit ca la Ciorasti, Fanel T., de 40 ani, din comuna, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia 1304, a acrosat si accidentat usor o minora care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Fetitei i-au fost acordate ingrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea spital. Un alt accident a avut loc la Marasesti. Aici, Cosntantin R., 49 ani, s-a acicdentat grav dupa ce a cazut de pe mopedul cu care circula. Acesta conducea in incinta societatii unde lucra, astfel incit incidentul va fi cercetat ca un accident de munca. (D. C.)


Apartament spart


Politistii au prins autorii unei spargeri de locuinte din municipiul Focsani. Ionut M., 22 ani, din Risnov, si Simona P, 18 ani, din Focsani, sint acuzati ca pe 22 martie si 19 aprilie au patruns in locuinta unui focsanean si au sustras bunuri in valoare de 1.500 de lei. Autorii sint cercetati in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt. (D. C.)


A murit in fata blocului


Un barbat din municipiul Focsani a murit in timp ce lucra in gradina amenajata in fata blocului. Iordache P., 77 ani, a suferit un atac de cord, chiar in momentul in care sapa. Medicii de la ambulanta au venit la fata locului, dar interventia acestora a fost in zadar. Locatarii din zona au reclamat ulterior ca Serviciul de Medicina Legala a ridicat corpul neinsufletit cu intirziere, astfel incit copii au studiat intens cadavrul acoperit doar cu un cearșaf. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.