Ultima oră

JUSTITIE:Catalin Voicu ramane in arest inca o luna de zile

Ziarul de Vrancea
24 apr 2010 404 vizualizări
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis vineri prelungirea mandatului de arestare preventiva a senatorului Catalin Voicu cu inca 30 de zile, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie

Avocatul acestuia a precizat ca va ataca in recurs decizia judecatorilor.


Senatorul Catalin Voicu a ramas in arest preventiv, dupa ce completul de noua judecatori al ICCJ a respins, pe 2 aprilie, recursul la decizia anterioara a instantei supreme de emitere a unui mandat de arestare pe 30 de zile.


Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, pe 30 martie, emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Voicu.


Senatorul Catalin Voicu, suspendat din PSD, este acuzat de procurori ca ar fi primit de la omul de afaceri Costel Casuneanu, in doua transe, sumele de 250.000 lei (echivalentul a 60.000 euro) si 200.000 euro, in schimbul interventiei pe langa magistrati din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a obtine o solutie favorabila intr-un proces.


In luna august 2009, Catalin Voicu ar fi pretins si primit de la un alt om de afaceri (Marius Locic) suma de 119.000 lei in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pentru a-i determina sa propuna o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru fapte de natura penala.



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.