Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
24 apr 2010 624 vizualizări
Stiri pe scurt

Fitionesti: A vrut sa se omoare


Un batrin din comuna Fitionesti a vrut sa se sinucida. Politistii au fost sesizati despre faptul ca Ion B., 66 ani, cunoscut cu afectiuni psihice, aflindu-se la domiciliu impreuna cu familia, a incercat sa se sinucida infingindu-si un cutit in abdomen. Victima a fost internata in spital. (D. C.)


Ghinion la furat


O femeie care incerca sa sustraga cablu eletric s-a electrocutat. Incidentul s-a petrecut joi dupa-amiaza, pe strada Cotesti, din Focsani. Daniela C., 29 ani, s-a electrocutat in timp ce incerca sa sustraga cabluri electrice din panoul electric al unui transformator de inalta tensiune. Femeia a ajuns la spital, starea acesteia de sanatate fiind grava. (D. C.)


Biciclist cazut in sant


Un barbat din comuna Dumbraveni a fost victima unui accident rutier. Dumitru R., 61 ani, in timp ce se deplasa cu bicicleta, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat si a cazut in santul de pe marginea drumului. Omul s-a ranit, dar nu a necesitat internare in spital. (D. C.)


A condus fara permis


Un tinar de 25 de ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost trimis in judecata dupa ce a fost prins pe drumurile publice la volanul unei Dacii, desi nu avea permis de conducere. Ionel Chiriac a fost oprit pe 24 septembrie la Faraoanele, insa in fata politistilor s-a aparat, spunind ca nu stia ca dreptul de a conduce i-ar fi fost suspendat. (N. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.