Ultima oră

Fitionesti: Omorit de o roata

Dan Chiriac
23 apr 2010 668 vizualizări
Un barbat din comuna Vintileasca a fost omorit de o roata. Politistii au stabilit ca Ion C., 46 ani, în timp ce se afla în punctul Tisa, de pe raza comuna Fitionesti, a încercat sa se urce din mers pe un utilaj TAF condus de Mirel V., 30 ani, din comuna Nereju

In acel moment, barbatul a alunecat si in cadere s-a lovit de roata laterala a utilajului. Acesta a murit dupa citeva minute. Victima nu facea parte din angajatii societatii. Soferul este cercetat sub aspectul savirsirii infractiunii de ucidere din culpa. (D. C.)


"Teapa" cu benzina la pret mic


Politistii focsaneni l-au identificat pe Marius Z., 30 ani, din comuna Vadu Pasii, judetul Buzau. Acesta a incasat de la mai multe persoane diferite sume de bani pentru a le da carburant cu pret redus in perioada februarie-aprilie 2010. Numai ca benzina nu a mai ajuns niciodata la cumparatorii de ocazie. Prejudiciul total este de 2.000 lei. Autorul va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. (D. C.)


Adjud: Dosar penal pentru sofat fara permis


Politistii din Adjud l-au depistat in trafic pe Felix D., 29 ani, din localitate, care conducea auto VW avind autorizatia provizorie de circulatie expirata din 20 aprilie 2010. Celui in cauza i s-a retinut permisul de conducere si i s-a intocmit dosar penal. (D. C.)


A furat din Piata Moldovei


Un focsanean este cercetat pentru furt. Miercuri, politistii l-au identificat pe Manuel L. de 36 ani, din localitate, care in timp ce se afla in Piata Moldovei a sustras o sacosa cu bunuri alimentare si suma de 80 lei de la un cumparator. Autorul este cercetat in stare de libertate. (D. C.)


Tisita: Vin confiscat de politisti


Politistii au depistat in trafic un sofer care transporta vin fara acte. Valentin T., 35 ani, a fost oprit la Tisita, in timp ce conducea un autoturism Dacia. In masina au fost gasiti 400 litri de vin, pentru care nu s-au prezentat documente de provenienta si transport. Reprezentantii Directiei Agricole au prelevat probe, iar intreaga cantitate de vin a fost ridicata in vederea confiscarii. (D. C.)


Ruginesti: Bataie intre frati


Doi frati din comuna Ruginesti s-au batut pe fondul consumului de alcool. Miercuri, Marius C., 35 ani, a fost lovit cu un cutit in spate de fratele sau, Gheorghita C. Victima a fost transportata la Spitalul Adjud, unde a fost internat. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.