Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Indienii au mai multe mobile decat toalete; Politisti indieni: Nu am vandut canabisul. A fost mancat de furnici!

Ziarul de Vrancea
22 apr 2010 455 vizualizări
Cel mai ciudat fetis din lume! O excita sa fie legata fedeles, curentata si bagata intr-o cutie; Batut, dezbracat si plimbat pe strada dupa ce a fost prins la furat

Un american isi plimba cainele in carucior


Asta da viata, ar putea spune un norocos caine rasa buldog din Midtown, New York. Patrupedul a stat cuminte intr-un carucior, in timp ce stapanul sau l-a plimbat minute bune pe strazile din apropierea locuintei sale. Buldogul a fost foarte relaxat, spre deosebire de stapanul sau care, dupa mimica, nu parea prea ­incantat ca trebuie sa impinga la carucior. Integral in Cancan.


Indienii au mai multe mobile decat toalete


Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite releva faptul ca in India telefoanele mobile sunt mai raspandite decat toaletele. Astfel, din cei aproximativ 1,2 miliarde de locuitori ai Indiei, aproape jumatate, adica 563 de milioane, detin cel putin un telefon mobil. In schimb, doar o treime din populatia tarii, mai exact 366 de milioane de oameni, se poate bucura, acasa, de un grup sanitar modern unde sa isi faca nevoile. Integral in Libertatea.


Politisti indieni: "Nu am vandut canabisul. A fost mancat de furnici!"


Cativa politisti din Bombay, India, au fost acuzati ca au vandut 24 de kilograme din canabisul confiscat de la traficanti. Potrivit Thaindian, acestia au gasit o explicatie fabuloasa pentru lipsa drogurilor. "Nu am vandut canabisul. A fost mancat de furnici", au declarat politistii. Desi e greu de crezut ca o cantitate asa de mare ar fi fost pur si simplu devorata fara urme de catre niste amarate de insecte, judecatorul care i-a audiat pe barbati a spus ca, daca acesta e cazul, de nu s-a intocmit un dosar in care sa fie mentionata disparitia drogurilor si modul in care au disparut. Ancheta e in plina desfasurare si nu s-a stabilit deocamdata daca varianta spusa de politisti e reala sau o simpla poveste. Integral in Libertatea.


Cel mai ciudat fetis din lume!


O excita sa fie legata fedeles, curentata si bagata intr-o cutie! Femeie nu cere de la iubitul sau mari performante sexuale, ci doar sa ii faca pe plac si sa o ajute sa isi duca planurile la bun sfarsit. Tanara se excita cand este legata fedeles si bagata intr-o cutie de lemn din care nu are nicio sansa sa scape. Pe fata ii place sa poarte o masca din piele, iar pe sani fire prin care circula curent! Integral in Cancan.ro.


Batut, dezbracat si plimbat pe strada dupa ce a fost prins la furat


Saptamana trecuta, proprietarul unui magazin din orasul Guiyang (China) si-a facut dreptate de unul singur dupa ce a prins un barbat furand diverse produse alimentare. Hotul a fost mai intai batut apoi dezbracat pana la piele si expus in fata magazinului de pe strada Wujin (Guiyang). In plus, proprietarul pagubit l-a mazgalit pe mai multe parti ale corpului cuvantul "hot". Integral in Click.


Soparla cu doua capete si sase picioare, descoperita in Australia


Ciudata creatura a fost gasita de un localnic intr-o zona din apropierea orasului Sydney, insa acesta s-a speriat si l-a anuntat pe Gane Doyle, manager al unui parc de reptile din orasul Perth (coasta de vest a Australiei), care a plasat soparla cu doua capete in parcul de care se ocupa. Doyle a precizat ca nu ar strabate o distanta asa de mare, intreg continentul australian de la vest la est, doar pentru a salva o reptila insa cazul i s-a parut deosebit de important si merita intreaga sa atentie. Integral pe Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.