Ultima oră

Muncitorul cazut de la noua metri a murit

Raluca Manolache
21 apr 2010 994 vizualizări
Medicii nu l-au mai putut salva pe Marian Pavel, care a cazut de pe o schela de noua metri u tragedia s-a produs la nici o saptamina de la angajare

Barbatul de 30 ani care a cazut de pe o schela in Slobozia Ciorasti a murit luni noapte. Marian Pavel, din Rimnicu Sarat, angajat la o firma din Golesti a murit pe patul de spital chiar daca medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani au incercat sa il salveze. Barbatul a murit in jurul orei 02.00 dupa ce medicii l-au supus unei interventii chirurgicale deoarece prezenta mai multe traumatisme. Diagnosticul pus la internare a fost "traumatism cranio-cerebral acut deschis, plaga contuza parieto-occipitala dreapta, comotie cerebrala, contuzie coloana cervicala si torace, traumatism coloana LTS, traumatism bazin". Dupa acest incident pe fir au intrat procurorii si lucratorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Vrancea, care continua cercetarile in vederea stabilirii modului de producere a evenimentului. Inspectorii de munca au mers luni dupa-amiaza la Slobozia Ciorasti, unde au stat de vorba si cu reprezentantii societatii angajatoare. S-a putut astfel afla ca tragedia s-a petrecut la nici o saptamina de la angajarea lui Marcel Pavel. Barbatul fusese angajat pe 14 aprilie ca muncitor necalificat. Acesta avea contract de munca insa documentele urmau sa fie gata in maxim 20 de zile, asa cum prevede legea. "Barbatul s-a urcat pe o pasarela de circa noua metri pentru efectuarea unei lucrari, i s-a facut rau, a ametit si s-a prabusit peste o grinda metalica si apoi pe o pardoseala betonata", a declarat Mircea Moise, purtatorul de cuvint al ITM Vrancea. Inspectorii de munca urmeaza sa stabileasca daca si firma din Golesti se face raspunzatoare de producerea accidentului mortal. Barbatul a lasat in urma o sotie indoliata. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.