Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
20 apr 2010 608 vizualizări
Adjud: A furat din calea ferata

Politistii au prins un tinar care a sustras mai multe componente de cale ferata. Liviu D., de 46 ani, din comuna Motca, judetul Iasi, domiciliat fara forme legale in Adjud, este acuzat ca a sustras un pichet de la diagonala macazului 7-9 nord, amplasat pe relatia Adjud "" Onesti. Acesta a mai furat un alt pichet metalic in urma cu trei zile. (D. C.)


Straoane: Bolnav psihic, spinzurat


Un barbat din comuna Straoane si-a pus capat zilelor. Florinel M., 41 ani, cunoscut cu afectiuni psihice, a fost gasit spinzurat in veranda locuintei sale. Barbatul nu a lasat nici un bilet de adio, dar oamenii legii banuiesc ca sinuciderea acestuia are legatura cu problemele sale medicale. (D. C.)


Nistoresti: Lovit cu un bat


Un tinar din comuna Nistoresti a reclamat ca a fost tilharit, dar bunurile "furate" au fost gasite asupra sa. Pe fondul unor discutii in contradictoriu si a consumului de alcool, intre Ioan C., 47 ani , din Focsani, pe de o parte si Gabriel Z., de 31 ani si Ioana L., de 49 ani, ambii din comuna Nistoresti, a izbucnit un scandal. Ioan C. a fost lovit de femeie cu un bat in zona capului. In urma evenimentului nici una dintre parti nu a necesitat ingrijiri medicale. Victima a declarat ca i s-au sustras banii, dar portofelul cu suma de 170 lei si obiectele personale au fost gasite asupra sa de catre politisti. (D. C.)


A vindut faina in loc de zahar


Vrinceanul Costel Ali, din Ciorasti, s-a ales cu un nou dosar in instanta, pentru lovire, violare de domiciliu si inselaciune. Barbatul de 36 de ani este trimis in judecata pentru a doua oara numai in 2010, anul trecut acesta fiind judecat alaturi de alti vrinceni sub acuzatia de viol. De altfel, de-a lungul timpului Ali a mai avut de-a face cu instanta de judecata, fiind cercetat pentru tilharie, furt sau ultraj. De aceasta data, Ali este acuzat ca anul trecut, in noiembrie, ar fi intrat fara drept in curtea unei vecine, agresind o ruda a acesteia venita in vizita. Acuzatia de inselaciune a venit dupa ce o alta vecina de-a lui Ali s-a plins ca acesta i-a vindut faina, desi ea platise ca pentru zahar. In rechizitoriu se arata ca Ali a fost trimis in judecata in stare de arest, el fiind retinut intr-o alta cauza. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.