Ultima oră

Info-Educatie

Ziarul de Vrancea
20 apr 2010 511 vizualizări
Preselectie pentru Festivalul Tineretii la Focsani

Scoala "Anghel Saligny" Focsani va gazdui vineri o preselectie pentru Festivalul National de Creatie si Interpretare "Festivalul Tineretii" Costinesti 2010, aflat la cea de-a VI-a editie. "Asociatia Culturala Daria\'s si Taste of Romania organizeaza preselectie pentru copii si tineri, cu virsta cuprinsa intre 6 si 25 de ani, pentru cele trei sectiuni- de creatie, interpretare, muzica usoara si populara, ale Festivalului International de Creatie si Interpretare "Festivalul Tineretii", care va avea loc la Costinesti in perioada 4-15 august 2010. Preselectia zonala pentru interpretare muzica usoara si populara se va desfasura in 37 de orase din tara, in municipiul Focsani aceasta urmind sa aiba loc vineri, 23 aprilie 2010, la Scoala Generala Anghel Saligny", spun organizatorii. Selectia finala se va desfasura la Bucuresti pe 26 iunie. Taxa de participare este de 70 de lei pentru interpretare muzica usoara sau populara si 100 de lei pentru creatie. Cei interesati pot obtine mai multe informatii de pe site-ul www.festivalultineretii.ro. (I. N.)


Dezbatere despre alimentatia eco la ISJ


Astazi, intre orele 14.00-16.00, la Inspectoratul Scolar Vrancea va avea loc o prima dezbatere publica in cadrul proiectului de tineret "Info-Eco-Aliment", in organizarea Directiei pentru Tineret Vrancea. La eveniment si-au acordat sprijinul cei de la Inspectoratul Scolar, Comisariatul pentru Protectia Consumatorului, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Farmacia Pro-Vita Focsani. (I. C.)


Pustii vrinceni sint buni si la educatie tehnologica


Scoala cu clasele I "" VIII "Ion Creanga" din Satu Mare a gazduit recent Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica. Lotul vrincean compus din patru elevi a izbutit sa cistige doua mentiuni. "Performerii" sint Mihai Berbec, clasa a VI-a, de la SAM Paunesti si Gabriel Cristinel Imici, clasa a VIII-a la Scoala Movilita. Cei doi elevi sint pregatiti si indrumati de profesoarele Lidia Partenie "" SAM Paunesti si Gherghina Blaj "" Scoala Movilita. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.