Ultima oră

Doar doi candidati la sefia DGA Vrancea

Dan Chiriac
20 apr 2010 838 vizualizări
Ionel Rusu, fostul sef al Politiei Adjud, a renuntat din motive personale si nu s-a prezentat la examen Doar doi ofiteri au participat ieri la concursul pentru ocuparea postului de sef al Directiei Generale Anticoruptie - filiala Vrancea

Comisarii sefi Ionel Balerca si Virgil Cristian se bat pentru functia vacanta inca din 2008. Ionel Rusu, fostul sef al Politiei Adjud si-a depus dosarul, dar a renuntat la concurs, pe ultima suta de metri. Concursul a avut loc ieri, dar rezultatele vor fi date publicitati abia azi, pentru ca comisia de organizare a fost nevoita sa corecteze foarte multe lucrari, in conditiile in care ieri s-au organizat examene pentru mai multe directii judetene din tara. "Concursul a avut loc. Au fost inscrisi trei candidati, dar s-au prezentat doar doi, unul renuntind din motive personale. Rezultatele finale vor fi comunicate marti", au fost informatiile oferite de biroul de presa de la DGA Bucuresti. Postul de sef al DGA Vrancea este vacant dupa demisia subcomisarului Viorel Cherciu, in luna noiembrie 2008. De atunci, interimatul a fost asigurat de subcomisarul Leo Posirca, cel care nu a dorit sa se inscrie la concursul pentru ocuparea functiei. Postul ar putea ramine vacant si dupa ziua de azi, daca nici unul dintre cei doi candidati nu obtine nota minima, 7. Virgil Cristian pare a fi favorit pentru preluarea functiei. Acesta ar urma sa preia o functie de conducere, dupa ce a fost la un pas sa devina inspector sef in 2005, dupa plecarea lui Silviu Crin Grosu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.