Ultima oră

LIFE: Faze Tari: Din cauza norului cenusiu, un cuplu s-a casatorit prin internet

Ziarul de Vrancea
19 apr 2010 490 vizualizări
A angajat o stripteuza care sa participe in locul sau la intalnirea de 10 ani; Canta la un furtun mai bine decat la trompeta; A prins un somn de 96 de kilograme

Din cauza norului cenusiu, un cuplu s-a casatorit prin internet!


Aflat in Dubai un cuplu nu a mai putut pleca spre Londra din cauza norului cenusiu care a dus la inchiderea aeroporturilor. Cuplul s-a casatorit online, invitatii lor aflati in Londra urmarind ceremonia cu ajutorul internetului, scrie Cancan.


Cele mai nebunesti casatorii dintre oameni si obiecte


In anul 1976, o secretara din Los Angeles, Jannene Swift, s-a maritat cu o bucata de granit. Un japonez s-a insurat cu Nene Anegasaki, un personaj animat dintr-un joc Nintendo denumit "Love Plus". Ceremonia a avut loc in Guam, o adevarata Mecca a celor care doresc sa se casatoreasca cu obiecte, scrie Click.


Fetitele de noua ani, obligate de parinti sa se epileze


Copiii par adulti, se comporta precum acestia si uneori ajung sa cada in mainile traficantilor de carne vie sau a pedofililor. In Australia, vina pentru aceste lucruri este aruncata partial pe parinti, care par sa-si oblige copiii sa creasca inainte de vreme. Potrivit unui raport realizat in Australia, mamicile isi duc fetele la salonul de cosmetica inca de la varsta de noua ani, pentru a se epila si a-si face diverse tratamente cosmetice, scrie Libertatea.


Canta la un furtun mai bine decat la trompeta!


Iti place sa canti la trompeta, dar nu iti poti permite una? Doar cu un mustiuc de la un instrument de suflat, un furtun de plastic si o palnie poti crea un instrument muzical ale carui sunete sunt cat se poate de asemanatoare cu ale unei trompete adevarate, scrie Cancan.


A angajat o stripteuza care sa participe in locul sau la intalnirea de 10 ani


Andrea, o tanara americana, careia nu i-au placut niciodata colegii de liceu, a decis sa angajeze o stripteuza care sa mearga in locul sau la intalnirea de zece ani si sa-i uimeasca pe cei care o urau. Satula ca toti sa o considere "ratusca cea urata", Andrea Wachner, o tanara din California, a luat hotararea mai putin obisnuita, de a se razbuna pe fostii colegi, angajand o dansatoare de striptease, care sa ii lase pe toti cu gura cascata, scrie Click.


Vrei sa bei whiskey de pe o pereche de picioare lungi si perfecte?



Compania americana Tuscano iti aduce visele in sufragerie, bucatarie sau in curte, langa piscina. Este vorba despre niste masute care in loc de picioarele obisnuite au picioare de femeie... frumoasa, luptatori de sumo, dragoni sau schelete. Mesele pot fi comandate direct de pe internet, iar preturile lor variaza intre 50 si 300 de dolari, in functie de model, scrie Libertatea.


A prins un somn de 96 de kilograme


Simon Field, un britanic pasionat de pescuit, a facut captura vietii lui. In timp ce se afla in vacanta in Spania, adolescentul, in varsta de 18 ani, a prins un somn urias, lung de 2,4 metri si care cantarea 96 de kilograme. Simon s-a chinuit 20 de minute sa aduca pestele pe mal, scrie Cancan.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.