Ultima oră

Politist atacat cu picioarele in strada

Raluca Manolache
17 apr 2010 881 vizualizări
Cei patru adjudeni agresori vor sta dupa gratii 29 de zile

Patru adjudeni nervosi le-au dat de furca politistilor si jandarmilor dupa ce au fost implicati intr-o altercatie produsa in Adjud. Gheorghita G., de 23 ani, Ion G., de 31 ani, Florentin T., de 21 ani si Florin V., de 33 ani au mers intr-un bar din Adjud unde au provocat un scandal monstru, care s-a finalizat in strada, victimele fiind lovite cu pumnii si picioarele fara mila. "în urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca in seara zilei de 9 aprilie, orele 23.20, in timp ce se aflau intr-un bar din municipiul Adjud, au provocat un scandal fata de Cristian I. si Dragos I., precum si de alte doua persoane, care se aflau la o masa din incinta barului, impreuna cu cei doi. Cei in cauza au fost amenintati si loviti, aspecte care au provocat temerea altor persoane care se aflau in incinta barului, urmarind partile vatamate in strada si lovindu-i cu pumnii, picioarele si obiecte contondente", se arata intr-un comunicat al Politiei. La sosirea patrulei formate din politisti si jandarmi, cei patru barbati au refuzat sa se identifice si au inceput sa ii ameninte si sa ii injure pe oamenii legii. De asemenea, in momentul in care erau incatusati, pentru a fi dusi la Politie, un politist si un jandarm au fost "atacati" cu picioarele de cei patru scandalagii. Acestia au fost retinuti initial pentru 24 de ore si au fost prezentati la Judecatoria Adjud, pe numele lor fiind emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Cei patru adjudeni sint cercetati pentru savirsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 1 ora, 44 minute, 50 secunde
La asa legislatie si daca s-a ajuns sa fie batute si organele care ne asigura ordinea, am ajuns de ras. In alte tari nu exista asemenea cazuri iar daca se intampla, agresorii sunt sanctionati exemplar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.