Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Moni, flirt periculos cu patronul unui pub; Lady Gaga nu a mai facut sex de un an

Ziarul de Vrancea
16 apr 2010 433 vizualizări
Prunea si Bratu s-au batut din cauza escapadei lui N'Doye; Sora lui Mantea, cuplata cu fratele lui Tirdea?

Moni, flirt periculos cu patronul unui pub


Monicai Columbeanu (23 de ani) ii place sa se joace cu focul. Nici nu s-a stins bine scandalul iscat de episodul petrecut la Londra, cand Moni a fost fotografiata in exclusivitate de paparazzii Ciao! in compania unor englezi potenti financiar, ca aceasta da noi motive de speculatii. De data aceasta, "victima" ei ar fi un patron de pub. Desi era cunoscuta ca o mare amatoare de cluburi de fite, Moni pare sa-si fi schimbat intre timp gusturile, reorientandu-se catre atmosfera boema din Bucurestiul vechi. Sau, pur si simplu, a considerat ca acolo nu o va gasi nimeni. CANCAN a aflat insa, in exclusivitate, ce a cautat Moni pe Lipscani. Potrivit unor martori, vineri noaptea, in jurul orei 01.00, doamna Columbeanu se distra pe cinste cu un alt barbat decat sotul ei, in Vintage Pub, situat in centrul vechi al Capitalei. Este vorba chiar de Razvan Munteanu, unul dintre patronii localului. Celalalt proprietar al pub-ului este Remus, fostul patron al restaurantului Noblesse din Paris, un bun prieten al lui Syda, logodnicul Elenei Basescu.


Prunea si Bratu s-au batut din cauza escapadei lui N\'Doye!


Imediat dupa terminarea partidei cu CFR Cluj, jucatorii lui Dinamo au intrat in cantonament pentru partida de sambata cu Gloria Bistrita. Conform ordinelor date de Cornel Talnar, fotbalistii nu mai aveau voie sa paraseasca incinta hotelului unde erau cazati, dupa ora 12.00, lucru care insa nu i-a stricat planurile lui Ousmane N\'Doye. Senegalezul voia sa iasa in oras cu orice pret, dar nu singur, ci insotit de coechipierii Djakaridja Kone si Zie Diabate. In acest timp, in hotelul unde era cantonata Dinamo a inceput nebunia. Jucatorii au aflat de plecarea lui N\'Doye si au cerut explicatii antrenorilor si oficialilor care ii insoteau. "Gata, nu se mai poate! Noi suntem mai prosti? Daca nu se vor lua masuri noi plecam maine dimineata din cantonament. Ne intoarcem pe cont propriu la Bucuresti, cu orice risc. Ori noi, ori el, s-a umplut paharul! Eu nu joc si voi il bagati pe terminatul asta. Stati aici si nu faceti nimic, va ia de prosti", le-a strigat Bratu oficialilor dinamovisti, in numele celorlalti colegi. Florin Prunea s-a simtit lezat si a reactionat violent injurandu-l pe atacant, moment in care intre cei doi s-a iscat o bataie in toata regula, fiind despartiti cu greu de cei prezenti. Integral in Cancan.


Sora lui Mantea, cuplata cu fratele lui Tirdea?


Incurcate sunt caile amorului! Daca relatia Andreei Mantea cu Andrei Tirdea este deja de notorietate, putini stiu ca si Lavinia, sora vedetei Playboy, a facut o pasiune in urma cu ceva timp pentru Bogdan, baiatul cel mijlociu al familiei Tirdea. Femeile Mantea au, fara doar si poate, lipici la barbatii din familia Tirdea! Nici nu s-au stins bine ecourile despartirii dintre frumoasa Andreea Mantea si omul de afaceri Andrei Tirdea, ca, surse din anturajul celor doi fosti iubiti au lansat o informatie-bomba. Sora Andreei, Lavinia, care, de curand si-a facut debutul pe podiumul din clubul Princess, i-ar fi picat in mreje lui Bogdan Tirdea, fratele in varsta de 25 de ani, al lui Andrei. Integral in Click.


Catalin Crisan: "Am pierdut multe nopti la poker"


Stiam ca are o voce de aur, o cariera de fier, o fosta sotie si o noua iubita, dar habar nu aveam ca manuieste abil cartile de joc. Catalin Crisan ne-a povestit despre pasiunea sa ascunsa, pokerul, care l-a facut sa piarda bani, dar si nopti, la masa de joc. Nu i-a mers prea bine cu damele, doar a divortat recent, dar, in schimb, scoate mereu asi din maneca. Solistul Catalin Crisan isi incearca destul de des norocul la masa de poker si spune ca viata i-a oferit cand palme, cand mangaieri. Integral in Click.


Andreea Tonciu a primit un ceas de 100 de milioane de la Mitea


Impacarea cu Andreea Tonciu nu a fost pentru Mitea numai plina de pasiune, ci si destul de costisitoate. Asistenta Adrianei Bahmuteanu a primit in dar de la fotbalist un ceas, plin de briliante. Bijuteria, care poarta semnatura lui John Galliano, a costat in jur de 3.200 de euro, Andreea purtandu-l cu mare mandrie. Integral in Click.


Iulia Tabacaru: «Ne iubim fara program!»


Dupa ce Cristi Tanase (23 de ani) a povestit ca ii este greu sa faca sex cu iubita lui, Iulia Tabacaru (21 de ani), dupa meciuri, \'Bomba sexy\' spune ca intre ei nu exista o regula in privinta relatiilor intime. "Este un subiect pe care nu vreau sa-l comentez, dar singurul lucru pe care il pot spune e ca facem dragoste ori de cate ori simtim acest lucru. Nu exista o regula stabilita", a precizat Iulia pentru Libertatea. Focoasa bruneta a dezvaluit, printre altele, ca, pentru a se mentine in forma, merge saptamanal la fitness, intr-o sala din Pitesti.


Lady Gaga nu a mai facut sex de un an


Cine ar fi crezut ca extravaganta cantareata Lady Gaga, care e considerata, la ora actuala, cea mai provocatoare diva din showbiz, duce lipsa acuta de sex? Lady Gaga a marturisit, recent, in presa americana, ca de aproape un an nu a mai facut sex, pentru ca nu are cand sa-si caute un iubit si mai ales nu are timp sa se dedice unui singur barbat. "Ma simt bine deocamdata, dar daca imi va veni cheful nebun de sex, sunt sigura ca ma va «rezolva » unul dintre baietii mei din trupa. E mai usor asa", a mai spus interpreta. Integral in Libertatea.


Nicoleta Luciu: «Ma voi marita cand vor fi copiii mari»


Nicoleta Luciu nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa. Deocamdata, vrea sa-i faca trei fratiori si surioare lui Zsolt, baietelul ei, si abia dupa ce toti cei patru copii vor fi mari, se va marita. "Mai vreau trei copii si imi doresc sa ma casatoresc atunci cand toti vor fi mari, deoarece vreau sa-si aduca aminte de acest moment. Mi-ar placea ca ei sa-mi tina trena si florile", ne-a marturisit bruneta cea sexy de la Acasa TV. Pana sa vina iar barza la ea si la iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, Nicoleta se bucura de fiecare moment alaturi de Zsolt jr, care acum are un an si jumatate. Spune ca micutul nu e foarte vorbaret - "in afara de «mama » si «tata», inca nu rosteste cuvinte" -, insa intelege foarte bine si romana, si maghiara. In plus, e foarte amuzant, curios si... ordonat. Integral in Libertatea.




de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.