Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
16 apr 2010 645 vizualizări
Gugesti: A fugit de la locul accidentului

Un tinar de 23 de ani din Gugesti va raspunde penal dupa ce a fugit de la locul unui accident pe care l-a produs in octombrie anul trecut, ba chiar a sters urmele lasate de masina condusa. Gabriel Negoita este acuzat ca, aflat la volanul masinii tatalui sau, in drum spre Dumbraveni, a intrat cu autoturismul in sant, ranind un prieten care se afla cu el. Dupa incident, tinarul s-a dus la domiciului sau, dupa care, ajutat de tatal sau, a tractat masina spre casa, dar a si sters si modificat urmele accidentului. Potrivit procurorilor, tinarul avea permis de conducere si nici nu era sub influenta alcoolului. (N. C.)

Bolotesti: Arestati si judecati pentru tilharie

Cei trei tineri din Bolotesti arestati preventiv in urma cu citeva saptamini pentru tilharie au fost trimisi in judecata. Ionut Cimpureanu, de 19 ani, Marius C., de 17 ani si Miodrag Paun, de 18 ani, sint acuzati ca, in noaptea de 17 martie, au intrat peste un vecin in casa, deposedindu-l de o trusa de scule si un telefon mobil, acesta din urma fiind recuperat in timpul cercetarilor. Cimpureanu va mai fi cercetat si pentru un furt comis citeva zile mai tirziu, tot la un vecin, de unde a luat 600 de kg de griu, pe care le-a vindut. (N. C.)


Virtescoiu: Casa in flacari


Un barbat din satul Rimniceanca, comuna Virtescoiu, s-a trezit speriat in toiul noptii dupa ce casa i-a luat foc. La fata locului s-au deplasat pompierii din Focsani, insa focul a reusit sa mistuie acoperisul locuintei, pe o suprafata de circa 70 mp si s-au deteriorat piese de mobilier, plafonul si peretii din trei camere de locuit. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un cos de fum amplasat sau neprotejat termic fata de materiale combustibile. (R. M.)


Proiectile de gradina


Odata cu inceperea lucrarilor pe cimp sint pusi la munca si pirotehnistii. Prima misiune a avut loc in Tifesti, unde s-a gasit un proiectil exploziv de calibrul 100 mm, iar cea de-a doua a fost in Vizantea-Livezi, de unde s-a ridicat un proiectil exploziv de calibru 76 mm. Munitiile au fost scoase la lumina in timpul unor lucrari agricole. Proiectilele au fost ridicate si transportate la depozitul special amenajat in vederea distrugerii. (R. M)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.