Ultima oră

A venit sa ma omoare!

Nicoleta Cristea
16 apr 2010 744 vizualizări
Odobesteanul de 74 de ani spune ca tinarul care l-a injunghiat de sarbatori a intentionat aceasta agresiune

Victima lui Daniel Luca spune ca invinuitul avea clar intentia de a-l ucide si de a-i lua bunuri din casa. Odobesteanul Neculai Neagu ne-a povestit clipele de groaza prin care a trecut in momentul in care Luca l-a atacat in propria casa, cu o zi inainte de Sfintul Neculai. Neagu, de 74 de ani, spune ca nici acum nu stie de unde a avut puterea sa lupte cu agresorul sau, care venise la el in vizita cu pretextul de a lua vin si tuica de sarbatori. Odobesteanul a mai precizat ca, desi stia ca Luca, de 34 de ani, din Slobozia Bradului, nu ar fi avut de unde sa ii achite vinul si tuica, a vrut sa faca un gest inainte de sarbatori. "De fapt a venit sa ma omoare. Stia ca eu am o familie bine pusa la punct. Eram in crama, scoteam tuica pentru el. M-a atacat prin spate, eu m-am luptat cu el, si deodata am vazut ca imi pune cutitul la git. Era un briceag, il avea in buzunar. M-a injunghiat de sapte ori, prima data in fata", ne-a marturisit Neculai Neagu. Acesta spune ca Luca nu a lucrat niciodata la el in gospodarie, insa in primavara il primise pe vrincean in gazda, adus de un alt muncitor. "Nu le-am luat bani, imi faceam pomana cu ei", a mai adaugat odobesteanul. Daniel Luca, de 34 de ani, din Slobozia Bradului, a fost retinut pe 12 aprilie a.c. de procurori sub acuzatia de tentativa de omor deosebit de grav si tentativa de tilharie. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.