Ultima oră

LIFE:Utile: Ghid de detoxifiere a organismului; De ce stau femeile langa barbatii violenti

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 501 vizualizări
Top 7 alimente care te ajuta sa slabesti; Copiii intarzie sa vorbeasca

Top 7 alimente care te ajuta sa slabesti


Tuturor ne place sa ne mentinem greutatea ori sa slabim fara dieta sau fara un abonament la o sala de fitness. Medicii nutritionisti spun ca acest lucru este posibil, important este sa ne alegem alimentele potrivite care hranesc sanatos organismul. Specialistii mai ofera un pont, si anume acela de a alege pentru o masa cel mult doua alimente care sa se completeze. Astfel, nutritionistii recomanda evitarea combinatiilor de genul carne cu paine, paste, cartofi sau orez, deoarece consumul de kilocalorii este unul urias, iar scopul nostru este acela de a scapa de kilogramele suplimentare, scrie Gandul.


Cum poti scapa de biopsia hepatica?


Cei care au trecut printr-o astfel de investigatie spun ca nu ar mai repeta-o si ca prefera analizele moderne. Medicul Adriana Motoc, specializata in tratamentul bolnavilor cu hepatita, de la Spitalul "Victor Babes", din Bucuresti, deschide caietul de consultatii la intamplare. "Ia sa vedem: data de 6 aprilie, am gasit cinci cazuri noi de hepatita, unul a fost acut, restul aveau o infectie cronica", zice ea, in timp ce ma priveste cu ochii mari si sprancenele ridicate, scrie Romania libera.


De ce stau femeile langa barbatii violenti?


Chiar daca le lovesc sau le abuzeaza psihic, partenerii-barbati le inspira siguranta femeilor, acestea alegand sa ramana langa ei. Mai bine de jumatate (54%) dintre femeile agresate sustin ca raman langa barbatii lor pentru ca acestia sunt persoane pe care se pot baza, in timp ce mai mult de o cincime (21%) afirma ca mai gasesc la partenerii lor calitati, precum afectiunea, scrie Adevarul.


Ghid de detoxifiere a organismului


Detoxifierea este noul trend in domeniul sanatatii, iar primavara este cel mai bun moment sa iti cureti organismul de toxine, deoarece corpul se trezeste la viata dupa perioada de cvasi-hibernare din timpul iernii. Curele cu sucuri proaspete de fructe sau legume, tratamentele in camerele cu sare, terapia intravenoasa sau cea prin transpiratie sunt unele dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismul, scrie Romania libera.


Copiii intarzie sa vorbeasca


Disponibilitatea exagerata a parintilor la nevoile bebelusilor duce la intarzieri de limbaj, spun specialistii. Chiar daca se dezvolta corect si sunt ingrijiti corespunzator de parinti, unii copii, care nu au fost nevoiti sa se exprime pentru a li se face pe plac, pot vorbi abia in jurul varstei de trei ani. Copiii ar trebui sa pronunte primele cuvinte in jurul varstei de un an, pentru ca atunci sistemul lor nervos este pregatit de vorbire, scrie Adevarul.


Grasimile saturate cresc riscul aparitiei Alzheimerului


O combinatie de alimente, printre care se numara carnea de peste, fructele, legumele, carnea rosie si produsele lactate, pare sa fie asociata cu un risc mai mic de declansare a maladiei Alzheimer. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Universitatea Columbia din New York. Cercetarea a fost efectuata pe un esantion de 2.148 de pacienti cu varsta medie de 65 de ani, care nu prezentau simptome ale maladiei Alzheimer la inceputul cercetarii, scrie Gandul.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.