Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Botezatu, la un pas de tragedie; Columbenii au cerut 3.000 ă"š¬ ca sa vina la emisiune;

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 477 vizualizări
Catherine Zeta-Jones, goala si superba la 40 de ani; Bianca Dragusanu: "Da, mi-e frica de Botezatu, dar vreau sa fac un copil cu el"

Botezatu, la un pas de tragedie!


Prietenii lui Catalin Botezatu (44 de ani) sunt speriati de starea de sanatate a acestuia. Cu doua preinfarcturi miocardice la activ, Catalin Botezatu isi pune viata in pericol pe ringul de la "Dansez pentru tine", unde, in fiecare vineri seara, traieste emotii puternice care i-ar putea dauna grav sanatatii. Bote a fentat de doua ori moartea si tot nu se lasa. Dupa ce a scapat ca prin urechile acului, in 2001 si 2005, din doua infarcturi miocardice si a refuzat sa faca bypass (o interventie de revascularizare folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii), designerul sfideaza total sfaturile medicilor cardiologi, scrie Cancan.


Andreea Balan isi schimba stilul


Munceste intr-o zi, cat altele intr-o luna, e invidiata de femei si ravnita de barbati. Andreea Balan ne-a facut recent o surpriza si a pozat, mai sexy ca niciodata, pentru promovarea noului ei proiect muzical, "Trippin", lansat ieri, in premiera. Piesa marcheaza o schimbare de stil si de imagine a solistei iar de asta ne-am convins de cum am vazut pozele, scrie Click.


Columbenii au cerut 3.000 ă"š¬ ca sa vina la emisiune


Nimic nu mai e gratis atunci cand e vorba despre sotii Columbeanu. Irinel si Monica au refuzat invitatia Antenei 1 de a "se pune cu blondele" lui Dan Negru, pentru ca producatorii nu au vrut sa le dea 3.000 de euro.Cu cateva zile in urma, in presa au aparut cateva informatii legate de refuzul lui Irinel Columbeanu de a participa la emisiunea "Te pui cu blondele?", pe motiv ca nu a primit raspunsurile dinainte. Lucrurile nu stau insa chiar asa, scrie Libertatea.


"Crina Matei a sarit sa ma bata"


Dupa ce Cancan a dezvaluit in exclusivitate ca actrita Crina Matei a fost umilita in fata vecinilor fiindca nu a mai platit intretinerea de opt luni, fostul "iepuras Playboy" a sarit sa o bata pe sefa Asociatiei de Proprietari, care a postat afisul buclucas la intrarea in bloc. Actrita a pus, in prima faza, in usa administratorului un bilet in care-i spunea sa-i fie rusine, scrie Cancan.


Catherine Zeta-Jones, goala si superba la 40 de ani


"Nu am avut niciodata o problema cu nuditatea", spune actrita galeza care a facut sa tresara inimile multor barbati cu scenele incinse din Zorro, acolo unde joaca alaturi de Antonio Banderas. Catherine nu a facut deloc pe pudica, dezbracandu-se si aruncandu-se lasciv pe un pat nefacut, totul pentru un pictorial incendiar pentru revista Allure, scrie Click.


Pamela Anderson face spagatul la 40 de ani!


Pamela Anderson a uimit o sala intreaga la concursul "Dansez pentru tine" din America, atunci cand a terminat un dans lent... in spagat. Frumosa blonda de 40 de ani a reusit astfel sa le puna intr-un con de umbra pe celelalte celebritati, cum ar fi Kate Gosselin sau Nicole Scherzinger. Pamela a starnit aplauzele si admiratia membrilor juriului, cunoscuti pentru exigenta lor, scrie Libertatea.


Bianca Dragusanu: "Da, mi-e frica de Botezatu, dar vreau sa fac un copil cu el"


Asistenta lui Dan Capatos a avut o surpriza care nu a incantat-o prea tare cand a ajuns in platoul emisiunii "Un show pacatos", de la Antena 1. Ea a fost supusa detectorului de minciuni de catre Dan Capatos, pentru a afla adevarul despre asa-zisa idila dintre ea si fotbalistul Adrian Cristea, dar si despre sentimentele ei fata de Botezatu. Bianca era foarte stresata din cauza situatiei in care a fost pusa, dar a mers pana la capat si a raspuns tuturor intrebarilor pe care i le-a adresat Capatos, scrie Cancan.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.