Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au marturisit: sunt indragostiti; Mitea si Tonciu s-au impacat;

Ziarul de Vrancea
14 apr 2010 578 vizualizări
Oprah Winfrey si-a parasit iubitul pentru o femeie; Steven Seagal are sclave sexuale

Ionut Negoita, divort de 60 mil. euro


Ionut Negoita (36 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, se pregateste de divort. Miliardarul negociaza cu frumoasa sa sotie, Carmen, de cateva luni de zile, termenii despartirii. Desi s-au inteles asupra divortului, cei doi soti nu au ajuns inca la o intelegere in ceea ce priveste impartirea averii, scrie Click.


Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au marturisit: sunt indragostiti!


Bianca Dragusanu (28 de ani) de la "Un Show Pacatos" si dinamovistul Adrian Cristea (27 de ani) au postat, la diferenta de cateva minute, pe paginile lor de Facebook aceeasi melodie de la Deepcentral, "In Love", generand un nou val de comentarii legate de relatia lor. Povestea dintre Bianca Dragusanu si fotbalistul Adrian Cristea de la Dinamo continua sa fie alimentata de coincidente dubioase cu parfum de telenovela. Desi sustin ca sunt doar simple cunostinte, se pare ca blonda si "Printul" au foarte multe lucruri in comun, inclusiv slabiciunea pentru anumite melodii al caror mesaj este cat se poate de graitor, mai ales cand este evidentiat de amandoi, scrie Cancan.


Mitea si Tonciu s-au impacat!


Nabadaiosii Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au hotarat, luni seara, sa acorde o noua sansa relatiei lor amoroase. Dupa o discutie serioasa de cateva ore, cei doi si-au recunoscut greselile si s-au impacat. Nici macar o saptamana intreaga nu au rezistat fotbalistul Nicolae Mitea si Andreea Tonciu sa stea despartiti. Amandoi au renuntat la orgolii si au facut uitat imensul scandal de saptamana trecuta, realizand ca dragostea ce si-o poarta este mult mai importanta, scrie Libertatea.


Oprah Winfrey si-a parasit iubitul pentru o femeie


Oprah Winfrey si-a parasit iubitul pentru totdeauna si se muta cu amica ei Gayle King "pentru a-si petrece tot restul vietii impreuna", sustine o sursa, potrivit National Enquirer. Oprah Winfrey l-a dat afara din viata ei pe Stedman Graham si s-a mutat cu King. Surse spun ca vedeta prefera sa traiasca alaturi de o femeie, care pe deasupra este si sufletul ei pereche, decat cu un barbat cu care nu se va marita niciodata, scrie Click.


Bar Refaeli e infometata rau


Actorul american Leonardo Dicaprio ar putea face o criza de gelozie dupa ce va vedea ultimul pictorial al iubitei sale, modelul israelian Bar Refaeli. Manechinul israelian a pozat in ipostaze sexy pentru revista "Interview". Intr-una dintre fotografii, de departe cea mai incitanta, Bar apare in costum de baie si cu pantofi cu toc cui, alaturi de patru tineri musculosi care tin un sendvis gigant, de aproape doi metri, din care frumoasa iubita a lui Dicaprio se infrupta cu nesat, scrie Cancan.


Steven Seagal are sclave sexuale!


Actorul Steven Seagal a fost acuzat de hartuire sexuala de una dintre fostele sale angajate. Femeia sustine ca ar fi fost tratata ca o "jucarie sexuala" in timpul in care a lucrat pentru acesta. Fostul model Kayden Nguyen l-a trimis in instanta de Steven Seagal pentru hartuire sexuala, trafic de carne vie si concediere abuziva, sustinand ca actorul a angajat doua rusoaice tinere care erau la dispozitia lui 24 de ore din 24, pentru satisfacerea nevoilor sale sexuale, scrie Libertatea.


Angelina Jolie ii sugereaza lui Brad Pitt sa-si faca lifting


Angelina Jolie este de parere ca barbatul cu care creste sase copii are nevoie de o operatie estetica la fata deoarece nu mai e atat de frumos precum era odata. Chiar si vedetele de la Hollywood imbatranesc! Se pare ca Brad Pitt are fata brazdata de riduri ceea ce nu prea e pe gustul Angelinei Jolie. Actrita ii sugereaza sa apeleze la un chirurg pentru a-si recapata frumusetea de odinioara. "Angelina i-a spus lui Brad ca arata mizerabil si ca trebuie sa faca ceva in acest sens daca vrea sa se mai simta atrasa de el", a declarat o sursa, scrie Click.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.