Ultima oră

Executati in minutul 94

Ciprian Fânaru
14 apr 2010 619 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica II Iasi 1 - 1 (0 - 0), ieri, intr-un meci restanta din Liga a treia u focsanenii au fost executati atit de central, care a prelungit nejustificat partida, cit si de reusita frumoasa a lui Badic

Echipa de liga a treia CSM Focsani a remizat ieri dupa-amiaza in partida restanta contra formatiei secunde a prim-divizionarei Politehnica II Iasi, locul patru inaintea acestui meci. Desi au jucat pe "Milcovul", actiunile "studentilor" din minutele de inceput au fost mai taioase. Talpan a fost cit pe ce sa deschida scorul in urma unei incursiuni impetuoase, stopata bine de Oprea in ultimul moment si tot jucatorul Iasului si-a mai trecut apoi in cont o torpila care a ocolit mult poarta gazdelor. In minutul 17, Botezatu a lovit mingea cu capul, dar nu a gasit cadrul portii adverse. Tofan a executat in forta o lovitura libera de la 25 de metri si l-a intins pe Oprea, care a respins in corner. Iesenii au fost mai periculosi in prima jumatate de ora, dind impresia ca pot marca. In minutul 31, Despan a trimis o centrare sutata, impinsa de Oprea peste transversala, pentru siguranta. In minutul 35, Bucataru l-a lansat pe Suvac, dar sutul juniorului focsanean a fost parat de portarul Balan. Cu doua minute inainte de pauza, Nistoroiu a deviat un balon, iar Toader a trimis pe linga cu capul. Repriza intii s-a incheiat cu o dubla ocazie a Politehnicii, in aceeasi faza Oprea si defensiva focsaneana stopind in doua rinduri suturile iesenilor.


Au pierdut doua puncte in prelungirile prelungirilor


Mitanul secund a inceput cum nu se poate mai bine pentru gazde, care au reusit sa deschida scorul. Botezatu a trimis cu capul, Bucataru a sutat si a fost blocat, pentru ca mingea sa ajunga din deviere la acelasi Botezatu, care aflat nemarcat pe partea dreapta, l-a executat pe goalkeeper-ul advers cu un sut pe "siret". Caragea a sutat pe linga poarta in minutul 65, iar Talpan s-a remarcat patru minute mai tirziu cu un nou sut de la distanta, tot pe linga poarta. In minutul 70 Toma a scapat singur in lateral, putea sa traga, dar a preferat sa centreze in fata portii, unde nu a aparut insa nici un coechipier, pentru ca acelasi experimentat Toma sa centreze in minutul 76, dar Milea din 6 metri a sutat peste. Sutul lui Toma din minutul 83, de la marginea careului, a trecut pe linga buturile adverse, in timp ce in minutul 85 Oprea a salvat in ultimul moment la un sut centrare apartinind lui Despan. Elevii lui Aurel Pastia au scapat victoria printre degete in minutele de prelungire, dupa un fault in atac nesanctionat de centralul Coman. Desi a aratat trei minute de prelungire, acesta nu a vazut un fault comis asupra lui Toma, iar pe contraatac iesenii au punctat cu un sut de la 25 metri al lui Badic, stabilind si scorul final, 1 "" 1. Remiza nu e de foarte mare ajutor, CSM-ul acumulind 26 de puncte si mai avind de tras pentru a se considera salvata de la retrogradare. La meci au asistat si oficiali ai lui FC Panciu. Presedintele Florin Stoica a comentat la deciziile brigazii de arbitri, iar Ionica Serea l-a luat la rost pe Bira, fostul sau elev de la FC Panciu. CSM Focsani a inceput cu: Oprea "" Nistoroiu, E. Stefan, Craciun, Sararu "" Suvac (35 Sapunaru), Toader, Bucataru , Bira (72 Dumitriu)"" Milea, Botezatu (57 Toma). Poli II a replicat cu: Balan "" Nica, Tacutanu, Mihaes, Grigoras - Cretu (72 Anghelus), Caragea, Tofan, Talpan (86 Adam) "" Despan ( 60 Zincianu), Herghelescu (60 Badic). (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.