Ultima oră

Si politistii gresesc la volan!

Raluca Manolache
14 apr 2010 1386 vizualizări
Pe soselele din Vrancea s-au produs 15 accidente in care au fost implicati politisti, jandarmi sau pompieri

Si cadrele Ministerului Administratiei si Internelor sint in vizorul politistilor de la Circulatie, care au constatat in acest an ca unii politisti, jandarmi sau pompieri au incalcat prevederile Codului Rutier. Cei trei ofiteri de la Serviciul Politiei Rutiere, care au atributii si pe aceasta linie, au realizat in primul trimestru din acest an o serie de controale inopinate in urma carora au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale. Acestea au fost acordate pentru ca nu s-a purtat centura de singuranta, pentru viteza sau parcarea masinilor in locuri interzise. In 2010 pe soselele din Vrancea s-au produs 15 accidente, soldate cu doi raniti usor, in care au fost implicate cadrele MAI. Sase evenimente s-au produs din cauza cadrelor care ar trebui sa puna legea in aplicare. Politistii spun ca in majoritatea cazurilor accidentele s-au produs din cauza vitezei neadaptate, insa a fost si o situatie in care accidentul s-a iscat pe fondul consumului de alcool. Este voba de tamponarea produsa de seful Postului de Politie din Timboiesti in luna martie, pe cind acesta se deplasa cu autoturismul de serviciu, marca Dacia Logan. Atunci, agentul sef principal Maricel Ciurciumel nu a vazut microbuzul care era oprit pe partea dreapta a sensului sau de mers si a intrat in coliziune cu acesta. Dupa ce a fost testat cu aparatul alcooltest de catre colegii politisti, s-a constatat ca agentul sef principal avea 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. în cauza s-a intocmit dosar penal, care a fost inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 21 minute, 15 secunde
Tovarasii militieni ori nu pricep ,ori au dureri in regiunea codala vis-a-vis de legea circulatiei rutiere.Sunt niste nesimtiti care sfideaza orice.Parcheaza pe unde le vine,cum le vine,nu poarta citeste integral
, acum 739399 zile, 1 ora, 21 minute, 15 secunde
La toate ai cite un comentariru in fiecare zii.Frate tu nu ai de munca,ai grija ce fac altii.CE DESTEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.