Ultima oră

Prefectura pregateste recensamintul pentru anul viitor

Doina Ganea
14 apr 2010 702 vizualizări
Toti primarii din Vrancea au fost ieri convocati la Prefectura pentru a participa la videoconferinta organizata de primul ministru pe tema pregatirii si organizarii recensamintului populatiei si locuintelor, care va avea loc in octombrie 2011

Potrivit prefectului Ion Oprea, cadrul legal este pregatit iar Prefectura este in grafic cu masurile care trebuie luate. "Pina la aceasta data au fost constituite comisiile locale si cea judeteana. Institutia Prefectului este in grafic cu toate masurile. Cred ca primarii au inteles importanta, complexitatea si etapele care trebuie parcurse de fiecare comisie locala in parte. Multi dintre ei sint primari vechi care au mai avut tangenta cu asemenea activitate, dar ei aici vor actiona ca reprezentanti ai statului si nu cred ca vor fi probleme pe parcursul desfasurarii etapei de pregatire a recensamintului", a precizat prefectul Ion Oprea. Conform aceleiasi declaratii, in perioada urmatoare primariile trebuie sa transmita citeva documente catre Prefectura si Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Vrancea, conditie necesara premergatoare desfasurarii recensamintului de anul viitor. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.