Ultima oră

POLITICA:Politic Show: PDL-istii ii cer lui Boc inapoi timpii de antena; Vanghelie a jonglat un bloc pe persoana fizica

Ziarul de Vrancea
13 apr 2010 411 vizualizări
Cum a ajuns PSD mai democratic decat PDL; Traian Basescu: Voi zbura cu "Carpati" pana cand Romania va avea conditii sa aiba un alt avion

PDL-istii ii cer lui Boc inapoi timpii de antena


Cei mai nemultumiti sunt parlamentarii democrat-liberali care, potrivit unor surse din partid, si-au avertizat sefii ca, daca nu renunta la interdictie cat mai rapid, vor raspunde invitatiilor pe care cele doua televiziuni li le vor face personal si nu prin stafful de comunicare al partidului. "Acum, cateva zile n-o sa ne ducem, dar nu stiu ce-o sa fie saptamana viitoare", a estimat un deputat PDL termenul in care conducerea ar trebui sa revina asupra deciziei. Integral pe EvZ.ro.


Vanghelie a jonglat un bloc pe persoana fizica


Marian Vanghelie este reclamat de ANI pentru fals in declaratii deoarece s-ar fi dat proprietarul unui imobil pus in acte pe numele unui var. Marian Vanghelie si-a trecut in declaratia de avere un imobil pe care, in acte, il pusese pe numele unui var de-al sau. Acesta este unul din cele trei motive pentru care Agentia Nationala de Integritate l-a reclamat ieri pe primarul sectorului 5 la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 pentru infractiunea de fals in declaratii. "Niste tampiti", a comentat Vanghelie, intr-o declaratie pentru EVZ, acuzatiile ANI.


In editorialul "FMI nu poate gandi in locul lui Emil Boc"


Cum poate deveni stire negativa informatia ca Guvernul Boc intentioneaza sa repare drumul de la Bucuresti la Giurgiu? Simplu. Spui asa: Guvernul Boc nu vrea sa repare drumul de la Bucuresti la Buzau. Butada de mai sus a aparut recent in mediile jurnalistice si reflecta cu destul de mult umor abordarea unor emisiuni de la televiziunile infierate recent de Emil Boc si "condamnate" la absenta in direct a reprezentantilor PDL. Problema este ca premierul Emil Boc s-a enervat totusi fara rost. Fara rost si ridicol pe deasupra. In primul rand, Romania este o tara libera, iar televiziunile private au dreptul sa-si aleaga singure politica editoriala pe care o considera potrivita, sub obladuirea suficient de exigenta a CNA. Integral in Romania Libera.


Cum a ajuns PSD mai democratic decat PDL


Traian Basescu s-a suparat pe partidul sau. Motivul: noul statut, pe baza caruia presedintele si cei patru prim-vicepresedinti vor fi alesi pe sistemul de lista. "E o bolsevizare a partidului. Este un pas teribil inapoi in modul de functionare a partidului. Lista, fie ea si de 4 prim-vicepresedinti, e lista de gasca. Presedintele isi pune o gascuta sub el. E prima data cand se intampla asa ceva in PDL", a afirmat presedintele, la B1 TV. El a spus ca se introduce concurenta neloiala intre liderii PDL si ca autoritatea celor care se vor afla pe lista va fi contestata. "Introduce ideea de grup din jurul presedintelui. Lasa-i (pe cei 4 prim-vici - n.red.) sa fie amicii partidului, nu ai presedintelui". Pentru Basescu, noul sistem de alegere este mai putin democratic decat cel al PSD, care si-a ales liderii prin vot direct. "PDL are un sistem hibrid, care n-o sa-l duca nicaieri", a adaugat el. Integral in Gandul.


Traian Basescu: Voi zbura cu "Carpati" pana cand Romania va avea conditii sa aiba un alt avion


Referindu-se la discutiile starnite pe marginea securitatii aeronavei prezidentiale, botezata "Carpati", presedintele Traian Basescu a tinut sa precizeze ca are incredere in avionul cu care se deplaseaza, desi in curand implineste 36 de ani. "Este un avion foarte sigur, in care ma urc cu certitudinea ca ajung acolo unde mi-am propus. Mai sunt mici probleme ca nu se gasesc piese de schimb pentru el. Daca vor fi tragedii, nu vor fi din cauze tehnice. Voi zbura cu el pana Romania va avea conditii sa aiba un alt avion", a declarat Traian Basescu, la emisiunea Nasul de la B1 TV. Cititi mai mult in Adevarul.


In editorialul "Pedelisti, va ordon, fiti penibili", Calin Hera scrie:


"Am "citat" din stenogramele sedintei Biroului Permanent National al PDL, care a decis, la propunerea primarului-minune (posibil viitor candidat la prezidentiale) Liviu Negoita, boicotarea televiziunilor Realitatea si Antena 3. Daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Sunt douazeci de ani de cand o mana de oameni de treaba se adunau in Piata Universitatii din Bucuresti, in "zona libera de neocomunism". Printre altele, cereau o televiziune libera, TVR-ul anului 1990 fiind, in general, o masinarie de manipulat. Dupa douazeci de ani de tranzitie, partidul de guvernamant pune, la modul cel mai serios, problema boicotarii unor televiziuni. Cum adica? Foloseste starea continua de beligeranta altcuiva decat unor minti prea infierbantate? E ceva constructiv aici? Stiu, sunt intrebari retorice." Integral pe EvZ.ro.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.