Ultima oră

POLITICA:Corneliu Vadim Tudor a dat in judecata ANI

Ziarul de Vrancea
11 apr 2010 396 vizualizări
Preşedintele Partidului Romănia Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a anuntat duminica ca a dat in judecata Agentia Nationala de Integritate (ANI) si a formulat deja plangerea penala impotriva acestei institutii.

\'ANI este asmutită impotriva mea de Băsescu, Blaga si Videanu. (...) Am semnat plangerea penală impotriva celor de la ANI si i-am dat in judecată \', a declarat presedintele PRM. Acesta a tinut să explice că nu este vinovat de nimic, deoarece a procedat conform prevederilor legale in vigoare la acea dată, cand a completat declaratia de avere si de interese. \'în Legea 144/2007 republicată in 2009 nu se arată că un europarlamentar are obligatia să completeze declaratiile de avere. Nu suntem prinsi in această lege. Legea nu actionează retroactiv, cand eu am semnat declaratia era in vigoare această lege si am procedat ca atare\', a spus europarlamentarul. CV Tudor a respins si acuzatiile care i se aduc in privinta contractului de publicitate semnat cu firma T Dancor Romconstruct SRL, precizand că acesta nu are semnătura sa pe el. Agentia Natională de Integritate a demarat procedura verificării declaratiei de avere si de interese in cazul presedintelui Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.