Ultima oră

POLITICA:Teo Trandafir si-a lansat sediul de campanie pentru colegiul 19 din Capitala

Ziarul de Vrancea
11 apr 2010 443 vizualizări
Candidata PDL pentru colegiul 19 din Capitala, Teo Trandafir, si-a lansat duminica sediul de campanie, in prezenta purtătorului de cuvant Cristian Preda si a deputatilor Sever Voinescu si Teodor Paleologu.

\'Am fost acuzată in ultima vreme că nu stiu politică deloc. Nu e chiar asa. De-a lungul a 18 ani de televiziune am cunoscut personal cam toti politicienii din Romania. I-am cunoscut, le-am inteles punctele de vedere, am inteles care sunt diferentele de platformă, (...) nu sunt complet ruptă de fenomen\', a spus Teo Trandafir, in fata jurnalistilor si a militanÃilor PDL. Ea a sustinut că singurul lucru care o diferentiază de alti politicieni este sloganul - \'Mai mult suflet, mai putină politică\'. După o oră de la lansare, la sediul de campanie a venit si contracandidata sa, conservatoarea Liliana Mincă. Cele două s-au salutat, Liliana Mincă spunandu-i lui Teo Trandafir că \'Dumnezeu o va alege pe cea care este mai bună\'.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.