Ultima oră

TOP STIRI:Ramasitele pamantesti ale presedintelui polonez, repatriate la Varsovia

Ziarul de Vrancea
11 apr 2010 434 vizualizări
Avionul care transporta corpul presedintelui polonez Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in apropiere de Smolensk (vestul Rusiei), a aterizat pe aeroportul militar din Varsovia.


Familia presedintelui defunct, in special fiica acestuia si fratele geaman Jaroslaw, inalti oficali polonezi, precum si presedintele Parlamentului European Jerzy Buzek sunt prezenti pe aeroport, unde se desfasoara o ceremonie oficiala. Cortegiul care insoteste ramasitele pamantesti ale preaedintelui se va indrepta apoi spre palatul prezidential, in centrul istoric al Varsoviei. Avionul presedintelui polonez Lech Kaczynski, la bordul căruia se aflau 96 de persoane, s-a prăbusit, sambătă, in Rusia, in regiunea Smolensk. Delegatia urma să participe la ceremonia de marcare a 70 de ani de la masacrul de la Katyn, unde 22.000 de ofiteri polonezi au fost executati sumar de către serviciile de securitate sovietice din acea vreme (NKVD).


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.