Ultima oră

Start la contractarea de servicii medicale

Raluca Manolache
12 apr 2010 696 vizualizări
Laboratoarele au nevoie de certificatul ISO pentru a intra in contract

Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea incepe demersurile in vederea contractarii serviciilor medicale, pe fiecare asistenta medicala, pentru 2010. Dupa ce si medicii de familie au renuntat la protestul fata de noile prevederi din contractul cadru, banca din sanatate a stabilit ca toti furnizorii sa depuna dosarele de inregistrare pina pe 19 aprilie astfel incit pe 21 aprilie sa se afiseze lista finala cu dosarele admise. De asemenea, laboratoarele trebuie sa depuna ofertele privind numarul analizelor si tarifele propuse spre contractare pina pe 20 aprilie. Vor fi luate in calcul laboratoarele care indeplinesc noile reguli de calitate. "Furnizorii de servicii medicale paraclinice "" analize medicale de laborator, RMN, ecografii - care nu detin certificare ISO nu vor mai desfasura activitate in relatia contractuala cu CAS Vrancea", spun reprezentantii bancii sanitare. Negocierea contractelor se va face in perioada 26 "" 29 aprilie, acestea urmind sa se semneze in ultima zi din luna. Pe site-ul www.casvn.ro au fost postate si documentele necesare pentru incheierea de contracte, acte ce trebuie prezentate de farmacii, medici de familie, medici dentisti, spitale, laboratoare si de furnizorii de dispozitive medicale sau de ingrijiri la domiciliu ori de serviciul judetean de ambulanta. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.