Ultima oră

Strazi bune, intrate fortat in reparatii

Doina Ganea
10 apr 2010 987 vizualizări
O serie de strazi deja reabilitate in municipiul Focsani vor intra de saptamina viitoare in reparatii.

Motivul il constituie nenumaratele interventii ulterioare pentru introducerea unor retele de apa, gaze sau canalizare. Potrivit oficialilor Primariei Focsani, aceste lucrari de reparatii vor fi executate de angajatii SC CUP SRL Focsani, firma de salubritate si reparatii strazi aflata in subordinea Consiliului Local. "Se poate intimpla sa se strice o teava de apa rece sau apa calda si firmele care le au in intretinere sa fie nevoite sa intervina. De asemenea sint persoane care au solicitat sa-si puna gaze, sa zicem, si atunci au nevoie sa sparga strada pentru asa ceva. Aceste strazi vor trebui totusi reparate fiindca asa se prevede in certificatul de urbanism eliberat pentru realizarea unor lucrari, fie ele de gaze, apa sau canalizare. Fiecare firma care a stricat asfaltul are obligatia de a-l repara, iar reparatiile le facem noi contracost cu cei de la CUP SRL", ne-a explicat viceprimarul Vasile Dobre. Edilul spune ca in perioada urmatoare vor intra in aceste reparatii strazile: Bucegi, Cuza ""Voda, Renasterii, Vilcele, Alecu Sihleanu, Teiului, Stefan cel Mare, Marasesti, Mr. Sava si Comisia Centrala. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.