Ultima oră

LIFE:Utile: Slabiti gratis in parc; Cum sa reciclam corect deseurile din casa

Ziarul de Vrancea
9 apr 2010 438 vizualizări
Pernele cu puf sunt cele mai confortabile, iar Politistii ne arata pe blocuri ce strazi sunt blocate

Slabiti gratis in parc!


Vreti sa dati jos cele cateva kilograme in plus cu care v-ati pricopsit dupa sarbatori? Faceti fitness in parc. E gratis! In zilele de dupa Paste, parcul din spatele Palatului Copiilor, din sectorul 4 al Capitalei, s-a umplut de bucuresteni. Nu au venit sa se plimbe sau sa leneveasca pe banci, ci sa faca exercitii care sa-i ajute sa dea jos kilogramele in plus. Acestia au profitat de faptul ca parcul este plin cu aparate de fitness de toate tipurile si s-au pus pe treaba. Unii au ales bicicleta, altii dispozitivele care-ti fac un abdomen plat, iar cei mai curajosi au decis sa le incerce pe toate pe rand, noteaza Libertatea.


Tratament minim invaziv pentru romanii care fac infarct


In zece clinici de stat din Romania va fi disponibil, din acest an, un tratament modern pentru cei care fac infarct, posibil cu ajutorul unui aparat performant numit angiograf. In conditiile in care in Romania se inregistreaza anual in jur de 13.000 de cazuri de infarct miocardic acut, iar mortalitatea plaseaza tara noastra pe primele locuri din Europa, Ministerul Sanatatii (MS) a elaborat un program modern de tratament pentru cei care vor suferi un infarct miocardic acut, noteaza EvZ.ro


Taxa la toaleta in cursele low cost


Compania aeriana irlandeza Ryanair pare pornita sa-si taxeze clientii pentru orice. Astfel, toate toaletele de la bordul avioanelor vor putea fi folosite numai contra cost pentru zborurile din orarul de vara, informeaza "The Daily Mail". Pentru a putea intra la toaleta, pasagerii vor trebui sa se "inarmeze" cu o moneda de un euro sau de o lira sterlina. In plus, compania aeriana vrea sa reduca si numarul closetelor, astfel incat la bordul avioanelor sa ramana unul singur pentru 189 de pasageri, noteaza Adevarul.


Cum sa reciclam corect deseurile din casa


In urma mai multor solicitari primite din partea cititorilor, evz.ro va ofera, cu sprijinul EcoRom Ambalaje, sugestii privind colectarea selectiva a deseurilor din casa. Primul pas catre o corecta reciclare este separarea deseurilor reciclabile: sticla, plasticul, hartia si metalul. Cel de-al doilea pas este depozitarea lor la pubele corespunzatoare sau la intermediari din domeniul reciclarii. Astfel, plasticul si metalul se arunca la pubela galbena, hartia la cea albastra, iar sticla la cea verde. De aici, intra in rol operatorii de salubritate care au obligatia sa ridice separat pubelele si sa deverse continutul pe rampe speciale de reciclare, scrie EvZ.ro


Pernele cu puf sunt cele mai confortabile


Pentru confort cel mai important lucru e tipul de umplutura al pernei. Cele din material natural, cum ar fi cele din pene si puf, ofera mai mult confort, tin mai mult la uzura si sunt maleabile. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru persoanele alergice la puf. Umplute cu pene foarte mici de rata sau gasca, pernele din puf sunt moi si mai odihnitoare. Puful de gasca alba este considerat umplutura de cea mai buna calitate pentru pernele de pat. Ele sunt costisitoare si necesita scuturare frecventa, dar se adapteaza usor la pozitiile de dormit. Integral in Click.


Mierea, crema-minune pentru pielea uscata


Daca in afara de uscaciune resimti si mancarimi locale ale pielii, nu ezita sa te adresezi unui dermatolog. Poate ai contractat vreun virus sau vreo ciuperca si ai nevoie de un tratament medicamentos. Specialistii atrag atentia ca primavara este sezonul in care sunt diagnosticate numeroase astfel de afectiuni ale pielii. Mierea: Este usor de folosit si poate inlocui o masca de corp. Maseaza mierea de albine pe piele si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Spala-te apoi bine cu apa calda si sterge-te cu un prosop moale. Integral in Libertatea.


Politistii ne arata pe blocuri ce strazi sunt blocate


De curand, toate bulevardele aglomerate, numai bune de evitat, sunt afisate intr-o harta imensa postata pe magazinul Cocor. Deschideti bine ochii atunci cand va aflati la volan! Panourile luminoase de pe marginea drumului s-ar putea sa va scuteasca de cateva ore bune pierdute prin trafic, scrie Click.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.