Ultima oră

Utv High Definition la UPC

Ciprian Fânaru
9 apr 2010 539 vizualizări
Compania UPC Romănia isi extinde grila digitala de programe prin lansarea în premiera, începind de azi, a programului Utv în format High Definition

UPC ofera pentru abonatii la serviciul de televiziune digitala prin cablu un nou program de televiziune, Utv HD. Acest canal TV e disponibil incepind de azi tuturor clientilor care se aboneaza la pachetul UPC HD si se adauga programelor deja disponibile in format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, sport.ro HD, National Geographic Channel HD, The History Channel HD si Fashion TV HD. Grila de programe se extinde astfel la 121 canale TV, UPC fiind operatorul cu cea mai larga oferta de programe TV pentru platforma digitala, dupa cum sustine compania. Televiziunea HD a devenit in scurt timp una dintre cele mai populare servicii oferite de UPC Romania, atragind pina acum peste 7.000 de abonati. Imagini clare, rezolutii de pina la cinci ori mai mari decit la televiziunea standard sau sunet asemanator cu cel din cinematografe sint principalele caracteristici ale televiziunii HD. Utv HD e disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu DVR si HD, atit in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cit si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Pretul pachetului UPC HD cu 9 programe este de 15 ron fara TVA. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.