Ultima oră

Expertii contabilitatii vrincene s-au mutat in casa noua

Doina Ganea
9 apr 2010 827 vizualizări
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) Filiala Vrancea s-a mutat ieri in casa noua, situata intr-un imobil construit in zona Obor

Prezent la inaugurare, presedintele CECCAR Romania, Toma Marin, a laudat activitatea filialei vrincene, pe care a calificat-o ca fiind foarte intensa si datorita presedintelui Neculai Marin. "Pina in 2011 am stabilit ca toate filialele sa aiba sedii moderne. Ma bucur ca in Vrancea s-a reusit. CECCAR, in ceea ce priveste capacitatea de organizare si administrare a profesiei, este al doilea din Europa, intr-o statistica neoficiala.

E momentul ca CECCAR sa se implice mai puternic in sprijinirea IMM-urilor pentru ca acestea reprezinta sufletul economiei", a declarat Toma Marin. Recunostinta profesiei de contabil a adus si prefectul Ion Oprea. "Cei aproape 600 de specialisti redutabili, membri ai CECCAR Vrancea, meritau sa aiba o asemenea locatie moderna amenajata la standarde europene. CECCAR a avut un aport deosebit la ceea ce a insemnat transpunerea de-a lungul anilor a recomandarilor si acquis-ului comunitar din domeniul contabilitatii si fiscalitatii", a declarat prefectul. Filiala CECCAR avea la finele anului trecut 568 de membri, din care 357 experti contabili, 175 contabili autorizati si 36 firme de profil. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.