Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Poate sa tina cu sanii de 20 de kg un butoi de bere; A fost descoperita reptila cu doua penisuri

Ziarul de Vrancea
8 apr 2010 480 vizualizări
Femeia - Drac este extrem de entuziasmata de coarnele ei; S-a dus gol la benzinarie; Elev violat cu o banana, la o scoala din Germania

Si-a facut bicicleta de patru metri


Germanul Didi Senft, poreclit El Diablo, are doua mari pasiuni: ciclismul si muzica lui Michael Jackson. In concluzie, barbatul a cautat o metoda de a le combina. Astfel, Didi a construit "Jacko-Bike", o bicicleta lunga de patru metri, cu care viseaza sa colinde 13 tari si sa promoveze muzica regretatului megastar, scrie Cancan.


Elev violat cu o banana, la o scoala din Germania


Directoarea unei scoli primare din Germania a facut publice rapoarte potrivit carora, in anii \'90, elevii se torturau unii pe ceilalti in moduri inimaginabile, unii dintre ei chiar fiind violati cu o banana. Directoarea scolii Odenwaldschule, Margarita Kaufman, a povestit cum in anii 1990, elevii institutiei treceau prin niste chinuri ingrozitoare, venite din partea colegilor, scrie Libertatea.


A filmat o partida de sex cu un profesor pentru a castiga un pariu


O studenta din Bari a filmat, in ideea castigarii unui pariu, partida de sex cu unul dintre profesorii sai. Intalnirea sexuala a fost inregistrata pe timpul noptii si s-a consumat intr-o autoutilitara. Calitatea filmarii este destul de buna, chiar daca sunt scene ceva mai intunecate si unele cadre tremurate. Barbatul era legat la ochi, dar fata a avut grija ca trasaturile sa fie surprinse de camera de filmat, scrie Click.


S-a dus gol la benzinarie


Enervat ca iar a crescut pretul la carburant, un german a hotarat sa ia atitudine intr-un mod mai putin obisnuit. Lipsit de inhibitii, barbatul a mers la benzinarie gol, a alimentat masina, apoi a facut si cateva cumparaturi sub ochii uluiti ai angajatilor, scrie Cancan.


Isi da mama in judecata pentru calomnie pe Facebook


Un adolescent din statul american Arkansas si-a dat mama in judecata, acuzand-o ca l-a calomniat pe pagina lui de Facebook. Denise New este acuzata de fiul sau de 16 ani ca il hartuieste. Baiatul, care se afla in custodia bunicii, a solicitat instantei sa-i interzica mamei sale sa-l mai contacteze pe pagina lui de Facebook, scrie Libertatea.


Femeia - Drac este extrem de entuziasmata de coarnele ei


Batrana in varsta de 101 ani, ce are un corn in frunte, a confirmat faptul ca-i mai creste unul si mai mult decat atat, ea de abia asteptand acest moment. Zhang Ruifang a observat cornul din partea stanga a fruntii sale, care continua sa creasca, pentru prima data, in 2009. In prezent, acesta masoara 6 centimetri lungime. Ea spune ca doctorii au confirmat faptul ca un al doilea corn, in partea dreapta a fruntii, este pe punctul de a creste, scrie Click.


A fost descoperita reptila cu doua penisuri


O noua specie de soparla a fost descoperita recent in Insulele Filipine. Are doi metri lungime, se catara cu usurinta in copaci si are doua penisuri. Oamenii de stiinta au fost uimiti de marimea impresionanta a acestei reptile care se inrudeste cu Dragonul Komodo si care a reusit sa stea ascunsa de privirile cercetatorilor mult timp. Soparla se hraneste cu fructe, spre desoebire de ruda ei carnivora, scrie Cancan.


Poate sa tina cu sanii de 20 de kg un butoi de bere


O americanca ai carei sani cantaresc impreuna 20 de kilograme, reuseste "performanta" de a tine sub san un butoi cu bere care cantareste 50 de kilograme. Mai mult, ea poate sa striveasca cu sanii cutii de bere sau chiar sa tina sub ei doua mingi de bowling. Femeia, originara din Massatchuses, a primit inca din tinerete porecla de "Busty" ("Dotata"). Ea povesteste cum, in adolescenta, pe cand era dansatoare a reusit sa bata un client cu proprii sani, scrie Libertatea.


Jumatate barbat-jumatate femeie!


Un barbat din Filipine canta pe doua voci diferite! Imbracat inedit, jumatate in costum barbatesc jumatate in rochie scurta, cantand pe doua voci una feminina una masculina si cu coafurile aferente asa s-a prezentat Reggie, un barbat de 33 ani din Filipine, la concursul "Filipine`s got talent", scrie Cancan.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.