Ultima oră

PNTCD sustine demnitatea si integritatea magistratilor vrinceni

Nicoleta Cristea
8 apr 2010 675 vizualizări
Partidul National Taranesc Crestin si Democrat Focsani a depus la cele patru instante din judet un comunicat prin care isi arata sustinerea fata de protestul "Deminitate si Integritate", demarat de judecatori luna trecuta.

In acest fel, PNTCD Focsani se alatura actiunilor magistratilor, prin care se protesteaza impotriva grupurilor de interese din jurul înaltei Curti de Casatie si Justitie si a promovarilor facute de Consiliul Superior al Magistraturii. Totul in urma ultramediatizatului caz al senatorului Catalin Voicu, arestat intr-un dosar de coruptie politica in care apar si numele unor judecatori. "PNTCD Focsani saluta de asemenea curajoasa manifestare a tinerilor politisti, care nu mai accepta matrapazlicurile din politie si jandarmerie si protesteaza public impotriva lor. Este timpul ca Romania sa intre in normalitate, sub domnia LEGII! Este timpul ca Romania sa devina un stat de drept! Putregaiul din Justitie si din Politie trebuie eliminat odata, pentru totdeauna!", se arata intr-un comunicat al PNTCD Focsani, semnat de presedintele Lilian Ilie. Actiuni de acest gen se desfasoara de altfel la nivel national, fiecare organizatie judeteana a partidului istoric aratindu-si solidaritatea cu magistratii. Lilian Ilie a depus

comunicatul de solidarizare cu magistratii cinstiti, semnat de Presedintele Radu Sarbu, direct la instantele judecatoresti locale in cursul zilei de ieri. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 7 minute
Deci oamenii aia incep un demers si hai sa sara si papagalii astia in barca sa-si faca putina imagine. Ce treaba aveti voi ma parazitilor cu protestul oamenilor ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.