Ultima oră

LIFE:Utile: Cum ii explici copilului ca greseste fara sa il lovesti; Cum lucreaza romancele la propria imagine;

Ziarul de Vrancea
7 apr 2010 458 vizualizări
De ce ne temem sa devenim parinti; Care este varsta cea mai potrivita pentru Tom și Jerry

Cum ii explici copilului ca greseste fara sa il lovesti


"Bataia e rupta din Rai" este sintagma pe care o auzim atunci cand un copil face o boacana. Psihologul Daniela Gheorghe a explicat pentru Gandul ca aceasta expresie este folosita de majoritatea parintilor, dar sensul este exact contrar. "Bataia a fost alungata din Rai. Violenta nu are ce cauta intr-un asemenea loc, la aceasta se refera expresia", spune specialistul, potrivit Gandul.


Cum lucreaza romancele la propria imagine


Pentru femeia din Romania, intretinerea inseamna doar ce se vede: mascara pentru volum, ruj, creion dermatograf negru, farduri de pleoape fumurii si o coafura corecta. Frumoase de la natura, romancele aleg solutii de ingrijire ieftine, cu rezultate pe termen scurt. In alegerea produselor, pretul bate adesea calitatea. Femeile care apeleaza la machiaj au tot felul de motive: de la punerea in valoare a frumusetii naturale la mascarea unor defecte ale fetei sau ale tenului, de la dorinta de a fi atragatoare la nevoia de mai multa incredere in sine, scrie Adevarul.


Suplimente alimentare cu substante nocive


Mai multe produse de pe piata cu titlul de "suplimente alimentare" contin substante interzise, nementionate pe eticheta, avertizeaza reprezentantii Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor si cei ai Agentiei Anti- Doping, care au confiscat, ieri, mai multe astfel de "suplimente", in timpul unui amplu control derulat in magazine de specialitate din toata tara, scrie EvZ.


Mustarul, ghimbirul si ceaiul verde ard grasimile


Pentru ca sezonul estival bate la usa, iar exercitiile fizice si dietele nu prea sunt pe placul nostru, specialistul britanic in nutritie Amanda Ursell ofera cateva ponturi pentru a slabi in mod sanatos fara prea mare efort. "Tot ceea ce trebuie sa facem este sa adaugam in dieta zilnica cateva alimente care fac minuni asupra siluetei", spune Amanda Ursell, potrivit Gandul.


De ce ne temem sa devenim parinti


Multi parinti asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului copil si vad acest moment ca pe unul dintre cele mai fericite. Sunt putini, dar exista, cei care marturisesc ca-i incearca o frica viscerala.Teama de durere, de nasterea unui copil cu malformatii, spaima ca nimic nu va mai fi ca inainte ii incearca pe multi dintre romanii care se pregatesc sa devina pentru prima data parinti, scrie Adevarul.


Care este varsta cea mai potrivita pentru Tom și Jerry


Exista numeroși politicieni, persoane publice și oameni simpli care se plang de violența ce razbate din desenele animate. EvZ propune o dezbatere despre adecvarea acestora la diferite varste. Piata TV din Romania numara trei canale importante pentru copii, la care se adauga alte zece care vizeaza acelasi target. Concurenta e mare si ratingurile impresionante pentru niste canale de nisa, deci e mare si presiunea, scrie EvZ.


Bebelusii nu trebuie hraniti ca pe vremea bunicii!


Laptele de vaca si marul ras cu biscuiti nu mai sunt considerate alimente potrivite pentru perioada de intarcare a pruncului. Acestea fie ataca rinichii, fie dau alergii. Diversificarea alimentatiei sugarului este o etapa importanta, dar dificila, atat in viata copilului, cat si a familiei in care a venit. Modul in care alte alimente, in afara laptelui matern, sunt introduse in meniul micutului are un impact pe termen lung asupra sanatatii si a obiceiurilor sale alimentare. De aceea, tanara mama se confrunta cu temerile sale si, de multe ori, cu traditiile si obisnuintele propriei mame, bunica micutului, scrie Romania libera.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.