Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
7 apr 2010 606 vizualizări
Copii blocati in lift

Trei copii au ramas blocati in lift chiar in prima zi de Pasti. In jurul orei 16.15, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a fost chemat sa intervina pe Bdul. Independentei pentru a-i elibera pe minori din ascensorul blocat intre etaje. Fara prea multe probleme, servantii au folosit echipamentul din dotare pentru eliberarea copiilor. Si la Spitalul Judetean, o vizitatoare a ramas blocata in lift duminica, insa a fost eliberata de angajati fara sa fie nevoie de interventia pompierilor. (R. M.)


Frigider in flacari


Un focsanean a tras o sperietura zdravana dupa ce, din cauza frigiderului supraincalzit, era sa ii ia foc casa. Pompierii au fost chemati pe strada Aleea Echitatii, unde in urma incendiului a ars un frigider aflat in holul locuintei, s-au afumat peretii si bunurile din apartament. Focul a fost provocat de aparatul electrocasnic lasat sub tensiune. Un alt incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc de pe Bdul. Unirii din Focsani. Focul a distrus citeva sute de kilograme de deseuri depozitate in subsol. (R. M.)


A refuzat testul din cauza a trei pahare cu vin


Paun Bucuresteanu, de 53 de ani, originar din Bucuresti, va fi judecat in Vrancea dupa ce a refuzat testele pentru stabilirea alcoolemiei. Barbatul a fost oprit in trafic in noiembrie 2009, pe raza localitatii Dumitresti de pe valea Rimnicului, insa nu a vrut cu nici un chip sa fie testat. Bucuresteanul a recunoscut ca a baut trei pahare de vin, si tocmai de aceea nu a vrut sa sufle in alcooltest sau sa ii fie recoltate probe de singe, intrucit ii era frica ca alcoolemia sa sa nu fie peste limita permisa de lege. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.