Ultima oră

Va place Bach? , proiect initiat de ISJ

Iulia Nicolaie
7 apr 2010 655 vizualizări
Profesorii de muzica vor sa le insufle elevilor vrinceni dragostea pentru ariile clasice. Pofesoara Doina Collavini, inspector de muzica, a initiat Proiectul educational Va place Bach? , care are ca scop introducerea elevilor de toate virstele în lumea minunata si prea putin cunoscuta a muzicii clasice

"Proiectul se deruleaza sub forma unor concerte- lectii ce vor fi sustinute, pe de o parte de elevii instrumentisti ai Liceului de Arta Focsani, care vor interpreta miniaturi din literatura muzicala clasica, iar pe de alta parte, profesorii lor indrumatori vor oferi spectatorilor lamuriri si comentarii care sa faciliteze intelegerea acestui gen de muzica. Aceste concerte sint itinerante, in sensul ca vor fi sustinute in toate orasele judetului Vrancea", au spus initiatorii proiectului. Primul concert din cadrul programului a avut loc in luna martie, la Casa de Cultura din orasul Adjud si a fost foarte bine receptat de publicul format din elevi si profesori. In perioada urmatoare vor avea loc manifestari similare in orasele Marasesti si Panciu in luna aprilie, in Odobesti in luna mai si in Focsani in luna iunie. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.