Ultima oră

Se reface un pod CFR la Sihlea

Iulia Crețu
6 apr 2010 518 vizualizări
Sucursala Regionala de Cai Ferate Galati are in proiect inceperea lucrarilor de reabilitare la un cod CFR in comuna Sihlea

In vederea demararii acestor reparatii, Agentia pentru Protectia Mediului anunta ca s-a depus solicitare de obtinere a acordului de mediu. Lucrarile de reabilitare la pod CF km 175^465 vor presupune si lucrari de amenajare albie, pe linia CF 500, Ploiesti-Vicsani, in extravilanul comunei Sihlea. "Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM din Focsani, strada Dinicu Golescu nr. 2, jud. Vrancea si la sediul titularului de proiect , de luni pina vineri, intre orele 8.00 "" 16.00. Observatiile publicului se primesc de luni pina vineri, intre orele 8.00 "" 16.00, in scris, sub semnatura, cu date de identificare", se arata intr-o informare de la Mediu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.