Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Adelina Varciu a defilat in sanii goi; Radu Valcan va juca rolul unui arab

Ziarul de Vrancea
6 apr 2010 641 vizualizări
Andreea Spataru, 10 pe linie pentru fetita si iubit; Dezmat in vila Annei Lesko cu Liviu Moreanu si prietenii lui

Adelina Varciu a defilat in sanii goi


Adelina Varciu se reface dupa despartirea de sotul ei, Liviu (ex-L.A.), revenind la prima sa iubire, modellingul. Sotul ei nu o lasa in cluburi. Frumoasa bruneta a defilat pentru prima oara in sanii goi, vineri seara, la Club Bellagio din Capitala, in cadrul prezentarii "Glam Luxury", semnata de make-up artistul Katalina Barbu. Integral in Libertatea.


Fosta nevasta a lui Tiriac si-a vandut casa pe 1.000.000 $


Singura sotie a lui Ion Țiriac, Erika Braedt, a primit, la cinci ani de la Revolutie, vila din cartierul bucurestean Primaverii, care fusese nationalizata de comunisti. Fosta handbalista a vandut apoi casa pentru o suma colosala. Dupa mariajul esuat cu Ion Tiriac, consumat la mijlocul anilor "â„¢60, Erika si-a urmat mama, Hilde, si fratele, Gert, la Stuttgart, in Germania Federala, reintregind astfel familia de sasi Braedt. De Romania nu-i mai lega decat vila din Bucuresti, in care locuisera mai bine de 20 de ani. Integral in Libertatea.


Radu Valcan va juca rolul unui arab


Radu Valcan va fi protagonistul celui mai recent proiect difuzat, din aceasta toamna, la Acasa TV. Serialul are ca subiect o poveste de dragoste interzisa dintre o romanca si un arab, interpretat de vedeta Acasa TV. Dupa un casting foarte greu, cursuri de actorie si un examen final, Radu Valcan a fost ales de producatorii celei mai noi telenovele care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV. El va interpreta rolul principal, cel al unui arab care traieste o frumoasa povestea de dragoste cu o romanca. Integral in Libertatea.


Elena Udrea nu divorteaza


Ministrul Dezvoltarii si Turismului a precizat, in exclusivitate pentru CANCAN, care sunt pe viitor intentiile sale matrimoniale si de cariera. "Nu, nu divortez! Pana acum, tema divortului meu aparea in presa o data pe an, vara, cand vanzarile (publicatiilor - n.r.) erau afectate pe perioada concediilor", ne-a declarat Elena Udrea. Ea a comentat la fel de ironic si faptul ca stirea privind presupusul sau divort a fost publicata in tabloidul detinut de Adevarul Holding. "Anul acesta se vorbeste despre subiect mai devreme, semn ca scandalul de la holdingul Adevarul (provocat de demisia directorului general Razvan Corneteanu si a apropiatilor sai - n. red.) are efecte negative asupra tirajelor si credibilitatii publicatiilor lui Dinu Patriciu", ne-a declarat Elena Udrea.


Dezmat in vila Annei Lesko cu Liviu Moreanu si prietenii lui


Relatia Annei Lesko cu Liviu Moreanu este una de prietenie, spun cei doi. Dupa despartirea de Codin Maticiuc, cantareata a fost vazuta in compania fostului ei iubit, Liviu, negand ca s-au impacat. Asa o fi, dar SMS-ul in posesia carora au intrat reporterii revistei SPY arata ca relatia lor este cel putin ciudata. Cititi mai mult in Cancan.


Cosmin Cernat a petrecut Pastele fara copiii sai


Dupa o despartire cu nervi, declaratii razboinice si acuze dure, Cosmin Cernat si Monica Iagar par sa-si fi regasit linistea. Cei doi nu s-au impacat, dar au reusit sa ingroape, cel putin pentru moment, securea razboiului si sa-si vada de vietile lor in tihna. Dar pentru ca toate, chiar si pacea, au un pret, prezentatorul de la Kanal D s-a vazut nevoit sa renunte la anumite obiceiuri pe care statutul de familist i le oferea. El nu si-a mai putut petrece Pastele alaturi de fiicele lui, Ayana si Maya Mihaela, intrucat acestea au insotit-o pe mama lor, Monica, in Maramures, la parintii acesteia. Integral in Cancan.


Andreea Spataru, 10 pe linie pentru fetita si iubit


De doua ori pe locul intai si pentru prima data cu o superba linie de 10 in palmares. Andreea Spataru si partenerul ei, Antonio, i-au cucerit pe telespectatori si au inmuiat inimile celor din juriu. Care este secretul? Andreea a baut apa vie dupa ce i-a vazut in platou pe iubitul si pe fetita ei. "Dansez pentru tine" in Vinerea mare a fost o invitatie la plans, caci momentele emotionante au curs cu duiumul la PRO TV, scrie Click.


Jennifer Lopez nu are voce!


Echipa de studio a lui Jennifer Lopez a facut o gafa inexplicabila. De cateva zile, pe internet circula o inregistrare in care se poate auzi clar vocea vedetei fara nici un fel de efecte de studio. Iar in lipsa ajutorului tehnicii, vocea lui J. Lo, diva latino a deceniului, suna ingrozitor de fals! In inregistrare se poate auzi cum Jennifer Lopez incearca din rasputeri sa cante, dar nu reuseste decat sa falseze. In cele din urma izbuteste s-o scoata la capat, dar e clar ca nu are vocea lui Celine Dion, de exemplu. Vedetele noastre pot respira usurate - se poate si la case mai mari! Integral in Click.





de Stefan Popovici HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.