Ultima oră

Invierea Domnului mareste orarul magazinelor

Ziarul de Vrancea
3 apr 2010 629 vizualizări
Toate centrele comerciale si-au extins programul in zilele premergatoare Invierii Domnului u G"Market este singurul supermarket care va fi deschis chiar si in ziua Pastelui, intre orele 12.00 si 19.00

Euforia cumparaturilor de Pasti eclipseaza de multe ori motivul real al sarbatorii. In speranta ca Invierea Domnului va gasi pe fiecare masa mielul si ouale vopsite, vrincenii alearga intre supermarketuri pentru a gasi cea mai buna oferta. Programul centrelor comerciale pentru aceasta perioada s-a prelungit pentru a acoperi cit mai bine nevoia de cumparaturi. Astfel, supermarketul Carrefour este deschis astazi de la ora 8.00 pina la ora 2.00 dimineata, simbata pina la ora 19.00, iar luni de la 10.00 pina la 20.00, duminica, in prima zi de Pasti, fiind inchis. Ofertele vor fi prezente si in acest an, astfel ca in cadrul "Serilor Magice" "" 1, 2 aprilie, Carrefour va fi deschis pina tirziu in noapte. Supermarketul G"â„¢Market are, de asemenea, program extins. Astfel, magazinul din zona Capelei este deschis simbata de la 8.00 la 20.00, luni si marti (5-6 aprilie) de la 8.00 pina la 23.00. G"â„¢Market este singurul loc de unde se pot face cumparaturi chiar si in ziua de Pasti, marketul fiind deschis de la 12.00 pina la 19.00. La supermarketul Kaufland veti gasi deschis astazi pina la ora 23.00, iar miine de la ora 7.30 pina la ora 18.00. Prima zi de Pasti, Kaufland va fi inchis urmind ca in a doua zi, supermarketul sa fie deschis de la 9.00 pina la ora 17.00. Supermarketul Paco va fi deschis simbata de la 7.00 pina la 22.00, duminica inchis, iar luni si marti programul va fi de la ora 10.00 pina la ora 18.00. Cei care sint interesati si de alte cumparaturi in afara de cele specifice pot apela la o plimbare prin Promenada Mall, care va fi deschisa simbata de la ora 9.00 si pina la ora 19.00, iar duminica va fi inchis. Ceea ce inseamna un prilej de citeva zile libere pentru unii este un program incarcat pentru vinzatori. Promenada Mall va fi deschis a doua zi de Pasti de la ora 12.00 pina la ora 20.00, iar marti de la ora 9.00 la ora 21.00. Dupa ce se vor temina sarbatorile, iar febra cumparaturilor se va mai opri, centrele comerciale isi vor relua programul obisnuit. (Daniel GIRLEANU)


Inchis la ghisee in prima si a doua zi de Pasti


Angajatii din institutiile de stat se pot bucura de o mini-vacanta de Paste. Vineri a fost program scurt in majoritatea institutiilor, astfel incit cei care au dorit sa isi achite facturi sau taxe restante inainte de Pasti au trebuit sa se prezinte la ghiseele de la Directia de Finante, CUP, ENET sau Electrica inca de dimineata. Luni, 5 aprilie, in cea de-a doua zi de Pasti, majoritatea institutiilor bugetare vor fi inchise. Conform Codului Muncii, salariatul are dreptul la zile libere de sarbatorile legale, in care se includ prima si a doua zi de Pasti. Institutiile isi vor reintra in programul normal de lucru de marti, 6 aprilie. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.