Ultima oră

Inaintari in grad de Ziua Jandarmeriei

Raluca Manolache
3 apr 2010 1117 vizualizări
Ilie Telehoi, prim adjunctul de la Jandarmeria Vrancea, a devenit colonel

Jandarmii si-au dat ieri intilnire la Cercul Militar Focsani pentru a serba 160 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Pentru a marca aceasta zi a fost organizat simpozionul intitulat "Jandarmeria Romana "" 160 de ani de existenta", la care au participat autoritatile locale, dar si sefii mai multor institutii din judet. Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, un ofiter si patru subofiteri din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Vrancea au fost inaintati in grad, inaintea expirarii stagiului minim, prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor. Astfel, locotenent colonelul Ilie Telehoi, prim adjunct al inspectorului sef, a devenit colonel, iar plutonierii Mitica Rosioru, Mircea Popescu, Valerica Lungu si Florentin Titi Leica au urcat la gradul de plutonier major. "Jandarmii vor fi la datorie si in aceasta perioada de sarbatoare, poate mai mult decit in alte perioade. Vreau sa multumesc tuturor jandarmilor din cadrul IJJ pentru eforturile pe care le-au depus pentru a-si indeplini atributiile in conditii nu din cele mai bune, cu sacrificii, sa-i asigur de tot sprijinul conducerii unitatii, sa-i felicit pe cei care au fost inaintati in grad iar dumneavoastra, familiilor dumneavoastra «Paste fericit» si sa aveti parte de sanatate pentru ca de aici pornesc toate celelalte", le-a transmis celor prezenti inspectorul sef al Jandarmeriei vrincene, colonel Daniel Catrangiu. Si primarul Decebal Bacinschi le-a multumit jandarmilor pentru efortul pe care il depun zilnic pentru asigurarea linistii in municipiul Focsani. In cadrul intilnirii au fost inminate diplome pentru cistigatorii Cupei Presei la TIR, dar au fost premiati si si cistigatorii "Cupei jandarmeriei". Jandarmii au dovedit ca sint "asi" cind vine vorba de minuirea armei, dar si la mini fotbal, sah si tenis de masa. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.