Ultima oră

Strada unde nici macar taxiul nu triumfa!

Dan Chiriac
3 apr 2010 948 vizualizări
Cititorii ne-au chemat sa vedem cea mai desfigurata strada din Obor u cautam in continuare cea mai mare groapa din judet!

Daca locuiti pe o strada plina cu gropi, dar totusi taxiul vine in fata blocului sau casei dumneavoastra, trebuie sa fiti multumiti. Exista o strada in municipiul Focsani, unde taxiurile vin doar din cind in cind, soferii ferindu-se sa-si "omoare" masinile prin spatele Grupului Scolar "G.G. Longinescu". "Pentru cea mai desfundata si desfigurata strada din Focsani va propun sa vedeti strada Triumfului, se afla in spatele Liceului nr. 3. Uneori nici taxiul nu vine aici, pentru ca nu vrea nimeni sa-si rupa masina", a fost mesajul unui cititor postat pe site-ul ziarului in cadrul campaniei de presa "Cautam cea mai mare groapa din judet!". Reporterii nostri s-au deplasat ieri in zona si s-au convins ca cele relatate sint mai mult decit adevarate.

Dupa o aventura pe acolo, urmatoarea destinatie nu poate fi decit service-ul auto. Oare edilii stiu, fara sa aiba o harta in fata, unde este strada "Triumfului"?. De altfel, cititorii nostri spun ca ulicioara nici n-ar trebui sa poarte numele de strada. Si au si o explicatie. Potrivit Dictionarului explicativ al limbii romane, strada este un drum pavat sau asfaltat in interiorul unei localitati, ceea ce nu este cazul in mare parte din mahalaua cartierului Obor din Focsani. (Dan CHIRIAC)


  • Cautam cea mai mare groapa din judet


  • Sinteti soferi? Sinteti obligati zilnic sa circulati prin asfaltul de tip svaiter din Vrancea? Cotidianul nostru pune la cale o dezbatere, pentru a afla care este cea mai mare, mai "frumoasa" si mai adinca groapa prin care sinteti nevoiti sa va chinuiti autoturismele, dar si cel mai bombardat drum. Asadar, cititorii care s-au saturat sa faca off-road pe drumurile publice sint invitati de astazi sa-si spuna of-urile la adresa redactiei, ziaruldevrancea@yahoo.com. Tot la aceasta adresa puteti trimite fotografii si filmulete cu "candidatele" pentru competitia de "Cea mai mare groapa" sau cu suferinta prin care v-a trecut autoturismul, in traseul sau zilnic prin craterele similare celor din relieful lunar. Se accepta si opiniile argumentate si detaliate pe forumul Ziarului de Vrancea, la adresa www.ziaruldevrancea.ro. Fie ca cea mai impresionanta groapa sa cistige!


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 3

    Adaugă comentariu
    , acum 739371 zile, 11 ore, 32 minute, 19 secunde
    STAZILE ARATA CA DUPA BORBANDAMENT! ESTE DEJA RUSINOS SI GROTESC PENTRU TOTI CEI RESPONSABILI! SUNT CARTIERE CARE NU SI-AU VAZUT CONSILIERII NICIODATA NICI FATA DE PRIMAR! PE TOATE STRAZILE UNDE AU citeste integral
    , acum 739371 zile, 11 ore, 32 minute, 19 secunde
    Una din strazile "criminale" este si cea pe care se afla Policlinica 2, care este totusi intr-o zona centrala
    , acum 739371 zile, 11 ore, 32 minute, 19 secunde
    Avem un oras care arata ca in 1800, imi e si rusine sa spun ca suntem in 2010 si in comunitatea europeana. E frumos cum tocmai de sarbatori se gasesc oficialii sa decoperteze strazile din centrul citeste integral
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.