Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
2 apr 2010 587 vizualizări
15 dosare de retrocedare aprobate ieri

Membrii Comisiei Judetene privind stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor s-au intrunit ieri intr-o sedinta prezidata de subprefectul Vincentiu Micheci, in care au fost discutate procesele verbale intocmite de comisiile locale de la Bolotesti, Dumbraveni, Dumitresti, Maicanesti, Naruja, Tanasoaia, Virtescoiu si Vulturu. "Membrii acestei comisii au validat in total 15 dosare. Un dosar apartinind comisiei locale Naruja a fost invalidat, neindeplinind conditiile legale, respectiv nu a facut dovada dreptului de proprietate", informeaza Prefectura. în cadrul aceleiasi sedinte au fost discutate si 19 contestatii venite din patru comune. (D. GANEA)


Ziua NATO la Focsani


Militarii din Garnizoana Focsani vor organiza astazi o serie de manifestari dedicate implinirii a 61 de ani de la crearea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord si a sase ani de la aderarea Romaniei la NATO. Autoritatile sint invitate de la ora 11.00, in fata Bisericii Militare din incinta UM 01270 unde va avea loc un ceremonial. De la ora 12.00, la Cercul Militar va avea loc un simpozion. "Ziua NATO semnifica promovarea democratiei si a spiritului european si euroatlantic in cadrul Armatei Romaniei si, in acelasi timp, un bun prilej de continuare a reformelor in domeniul resurselor de aparare si de modificare a cadrului legislativ, obligatii ce decurg din calitatea tarii noastre de membru NATO si UE", spun organizatorii. (R. M.)


Caravana ocuparii porneste in judet


In acesta luna Caravana ocuparii organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca se va desfasura in localitatile Dumitresti, Chiojdeni, Jitia, Bordesti, Vintileasca, Panciu, Straoane, Cimpuri, Racoasa, Soveja, Adjud, Ploscuteni si Homocea. In cadrul Caravanei, AJOFM intervine prin actiuni de informare si consiliere privind piata muncii direct in mijlocul comunitatilor locale. AJOFM vrea sa identifice persoanele fara loc de munca in vederea angajarii acestora, cu accent pe persoanele marginalizate social. (D. GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.